Living : Развлечения05 СЕПТЕМВРИ 2022

Ново в Netflix през септември

Биографичният филм за Мерилин е сред най-очакваните заглавия през този месец.

От Netflix са ни подготвили експлозия от емоции. Много от тях неочаквани, непредсказуеми и изненадващи, рамкирани в интензивни и увлекателни истории. Голяма част от тях ще дойдат малко след световния си дебют на филмовия фестивал във Венеция и вече обещават големи вълнения.

Червената нишка на стрийминг гиганта редува независими и смели проекти /като “Athena”/ с биографични филми, които вече се подготвят за надпревата за Оскар /без съмнение „Блондинка“ с Ана де Армас/.

Е, нека видим кои са най-новите издания в Netflix през септември, които трябва да гледаме на всяка цена.

Е, нека видим кои са най-новите издания в Netflix през септември, които трябва да гледаме на всяка цена.

„Love in the Villa“ – от 1 септември

Леката и неангажираща комедия дръзко събира две звезди от малкия екран във Верона, Том Хопър и Кат Греъм. Той е англичанин, а тя – американка. Но и двамата се оказват наели по грешка /от Емилио Солфрици – неудачен агент по недвижими имоти/ една и съща вила, която гледа към митичния балкон на Жулиета.

Разочаровани от любовта и стеклите се обстоятелства, те започват война, за да си върнат територията. Като във всеки романтичен филм обаче постепенно отстъпват, а диманиката на съвместното им съжителство рязко се променя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kat Graham (@katgraham)

„Do Revenge“ – от 16 септември

Завръщаме се в гимназията с главните герои на филма „Do Revenge“. Героинята на Камила Мендес се озовава в центъра на отмъщение, насочено към нейния приятел, друг популярен ученик. В същото време, новодошлата Елинор /Мая Хоук/ се изправя лице в лице с нейния личен враг Кариса /Ава Капри/ в летен лагер. Двете обединяват сили, за да извършат страховито отмъщение срещу онези, които са им налагали психически тормоз твърде дълго.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от camila mendes (@camimendes)

„Блондинка“ – от 28 септември

Трансформацията на Ана де Армас в „Блондинка“ е една от най-очакваните и противоречиви за сезона. От чисто естетическа гледна точка, приликата между актрисите е поразителна. Историята е базирана на рома на Джойс Каръл Оутс и проследява раждането на иконата, детствтото, юношеството, превъплащението на Мерилин Монро в холивудска фантазия и дори живота й след това.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

“Athena” – от 23 септември

Историята, развиваща се във френския квартал, който дава името си на филма, започва с убийството на млад мъж, което е заснето и излъчено онлайн. За да се почете паметта му, е организирано мълчаливо шествие, а разследващите органи търсят извършителите.

Междувременно един от братята на жертвата напада полицейския участък, за да започне бунт с оръжията на полицията. Целта на момчето е да проследи убийците за справедливост и отмъщение. По време на събитията излизат и смущаващи подорбности за предисторията на убийството и причините, които след това предизвикват истинска гражданска война.

Отбележете датите в календата, защото ни очаква интересен филмов септември.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Най-добрите коледни филми на всички времена
Развлечения02 ДЕКЕМВРИ 2022

Най-добрите коледни филми на всички времена

Това са тези филми, които никога няма да ни омръзнат, изпълнени с романтика, магия и онази малка ирония, способна да стопли сърцето дори на най-големия Гринч.

Танцовата сцена на Уензди Адамс стана viral
Развлечения02 ДЕКЕМВРИ 2022

Танцовата сцена на Уензди Адамс стана viral

Видеа, възпроизвеждащи движенията на Джена Ортега, вече са навсякъде в TikTok. А въпросната сцена от сериала вече се превърна в култова.

“Wednesday”, сезон 2 ще включва повече герои от семейство Адамс
Развлечения02 ДЕКЕМВРИ 2022

“Wednesday”, сезон 2 ще включва повече герои от семейство Адамс

Новият сериал на Netflix създаде истински фурор, а по непотвърдена все още информация предстои заснемането на втори сезон.

Крал Чарлз избра шестметрово коледно дръвче
Развлечения28 НОЕМВРИ 2022

Крал Чарлз избра шестметрово коледно дръвче

Месец преди Бъдни вечер, кралското семейство приготви своите подаръци и избра коледната си елха.