Living : Идеи за дома18 ЮЛИ 2022

Как да придадем летен „привкус“ на дома си?

Лятото е тук, а с него и желанието ни за промяна. Дори това да означава малък ремонт на вашия дом, без наличието на много големи разходи.

Малките и добре премислени ходове са ключът, към придаването на правилния летен „привкус“ на дома ви. С подбирането на правилните материали, цветове и артикули, бъдете сигурни, че няма да сгрешите. Освежаването ще стане любимото ви развлечение, а ефектът след това ще бъде „уау“!

Дърво

Дървените мебели и детайли ясно ни напомнят за любимите летни дни. Още повече, ако изглеждат естествено. Малка масичка, табуретка, може би и няколко рафта са достатъчни, за да придадат на вашето пространство усещането, от което се нуждаете. А защо не и да ви отведат на пътешествие?

Дървото е най-подходящият есетествен материал, който ще внесе акцент от островната аура във вашия дом.

Как да придадем летен „привкус“ на дома си? - дърво

Фотография: Unsplash.com

Кадри, снимки, рамки

Най-компактният, бърз и лесен начин да освежите имиджа на дома си е като добавите рамки. А ако пък нямате такива под ръка, защо просто не смените фотографиите във вече наличните ви? Летните спомени от горещите плажни дни и замечтаните пейзажи ще предадат най-скъпите ви спомени, ако искате да разчупите дома си.

Сигурни сме, че за вас лятото е съчетано с радост и релакс. Е, всичко, което трябва да направите, за да принесете тези усещания в дома си е да се възползвате от тях и да добавите малко цвят в пространствата. Изберете интензивни акценти, които ще придадат светлина и оптимизъм на любимото местенце.

Кадри, снимки, рамки

Фотография: Unsplash.com

С летен „привкус“ на плетива

Любимите плетива са елегантни и съвършено летни. Плетените кошници за съхранение, големите плетени чанти, които можете да превърнете в декорация за дома, всеки плетен акцент, които ще даде на пространството точно това, от което се нуждае, за да бъде освежено.

С летен „привкус“ на плетива

Фотография: Pexels.com

Флорални мотиви

Цветята намират свето място навсякъде. Независимо дали ще изберете маслиново дърво, букет цветя за масата, тапет на цветя, всичко зависи от вашия вкус. Флоралните мотиви се превърнаха в бърз, лесен и винаги успешен начин да добавите към вашето пространство вкуса на небрежността, красотата на лятото, свежестта и обновяването.

Флорални мотиви

Фотография: Unsplash.com

Бяло – цветът на лятото

Време е да се размечтаем! От Санторини до Остуни, Италия, бялото е любим, елегантен и винаги правилен избор. Затова се уверете, че спалното ви бельо е бяло. Нека леглото ви отведе на мислено пътешествие до любим остров.

Бяло – цветът на лятото

Фотография: Unsplash.com

Всеки уважаващ себе си дом, трябва да разполага с бели и нежни акценти, символ на прекрасния летен сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 5 стъпки преди декорация

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Дрешникът на нашите мечти
Идеи за дома11 НОЕМВРИ 2022

Дрешникът на нашите мечти

Размери, материали, цветове и облицовки: как да изберем мечтания гардероб и да се уверим, че е красив, но преди всичко и функционален?

Есенно почистване в 4 стъпки
Идеи за дома21 СЕПТЕМВРИ 2022

Есенно почистване в 4 стъпки

Началото на новия есенен сезон е идеалното време за разчистване на дома.

Дом без стрес
Идеи за дома02 СЕПТЕМВРИ 2022

Дом без стрес

Нашият дом оказва много важна роля върху психиката ни.

Как да отглеждаме орхидея в хола си?
Идеи за дома26 АВГУСТ 2022

Как да отглеждаме орхидея в хола си?

Красотата, която ни носят цветята е ненадмината. И особено тази на орхидеята. Какви ли са нейните тайни за отглеждане?