Тестваме за вас… новите маски на Garnier

Какво да очаквате от серията Garnier Moisture + Tissue Mask

Ако наскоро сте попаднали на снимка в Instagram, на която някоя звезда се приготвя за червения килим, със сигурност сте се запитали каква е тази мания по маските, които приличат на лист хартия. 

Така наречените Tissue Masks са любими на beauty блогърите и както много тенденции при красотата, водят началото си от Корея. Иновацията от Изтока вече е много популярна и у нас, а новото предложение на Garnier със сигурност ще зарадва дамите, любителки на този тип терапия.

Козметичният гигант пуска на пазара серията Garnier Moisture + Tissue Mask, съставена от три вида маски, предназначени за нуждите на различните типове кожа. Те носят имената Freshness, Comfort и Aqua Bomb, като общото между тях е че и трите хидратират в дълбочина, оставяйки кожата мека и видимо по-свежа.

Нашият екип имаше възможността да действа и трите маски, а сега споделяме впечатленията си с вас.  

Тестваме за вас... новите маски на Garnier

“Спрях се на Comfort – розовата маска за лице за суха и чувствителна кожа от серията Garnier Skin Active Moisture, която е с глицерин, хиалуронова киселина и екстракт от лайка, тъй като те действат не само хидратиращо, но и успокояващо,” казва Ася Иванова, лайфстайл редактор в Miss Bloom. “Именно от това се нуждае моята кожа, която след зимата е изключително суха и раздразнена заради ниските температури и вятъра. Маската е доста удобна и приятна за употреба. Единственият дискомфорт за младите и забързани дами е, че трябва да стоят неподвижно в рамките на 15 минути, защото има риск да падне. След този период от време кожата наистина е станала доста по-мека и освежена. Предполагам, че истинският ефект ще се усети след едномесечно използване на продукта.”

Благомира Василева, мениджър реклама в Miss Bloom, заложи на Aqua Bomb – синята маска за лице с екстракт от нар и хиалуронова киселина. Продуктът е специално създаден за нуждите на дехидратираната кожа, като освен, че я подхранва и ревитализира, намалява и фините линии. “Това, което най-много ми хареса в маската е начина на нанасяне – много лесен и удобен. Ухае приятно свежо,” казва Блага. “Сложих я на лицето си и я оставих да престои малко повече от указаното в описанието време от 15 минути. Направи ми впечатление, че след употребата й кожата ми беше станала много гладка и мека. Изглеждаше свежа, отпочинала и бляскава.”

Тестваме за вас... новите маски на Garnier

Зелената маска Freshness е изборът на модния редактор Йоанна Илиева. Обогатена е с хиалуронова киселина и екстракт от зелен чай, което я прави още по-хидратираща. Този комплекс освежава кожата и контролира лъщенето, затова я препоръчваме за дами със смесена и мазна кожа. “Хората смятат, че кожата, склонна към омазняване дори само в някои зони, няма нужда от хидратация, но това е грешно твърдение,” казва Йоанна. “Именно затова избрах маската Freshness, която използвах на предварително почистена кожа, след баня, когато порите са отворени и полезните съставки проникват в дълбочина. Моята кожа е от смесен тип, но тази зима забелязах, че на места е прекалено изсушена и дори се бели. Маската на Garnier я остави значително по-гладка и чиста, подготвяйки я за нанасянето на хидратиращия нощен крем.”

Кой вариант бихте избрали вие?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕСТВАМЕ ЗА ВАС

Мечтаех за този силует
Тестваме за вас27 ЮЛИ 2020

Мечтаех за този силует

Мислех си, че познавам LPG, но процедурите с апарата от най-новото поколение ми разкриха още по-впечатляващи резултати.

Editor's Choice: Режим за красота отвън и отвътре
Тестваме за вас18 АПРИЛ 2019

Editor's Choice: Режим за красота отвън и отвътре

Нашите изпитани съвети за грижа за кожата

Доверих се на кактус да хидратира кожата ми
Тестваме за вас26 МАРТ 2019

Доверих се на кактус да хидратира кожата ми

Продуктите от серията Cactus Blossom на The Body Shop бяха подложени на тест, който бе удоволствие

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията
Тестваме за вас23 ЯНУАРИ 2018

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

Благомира Василева, мениджър реклама в Miss Bloom, разкрива своите тайни