Как Роми Стридж се грижи за красотата си по време на бременността

Моделът заменя голяма част от продуктите за грижа за кожата си

След като в края на миналия месец Роми Стридж обяви щастливата новина, че ще става майка, вчера тя за първи път разкри малко повече за промените в ежедневието си.

Роми признава, че от началото на бременността кожата й е станала по-чувствителна и суха, затова й се е е наложило да промени до голяма степен рутината си. Същевременно тя следва съветите на експертите и е елиминирала продуктите, които съдържат химикали и вредни съставки.

Още по темата: Моделът на Victoria’s Secret Роми Стридж е бременна

Вместо да използва фон дьо тен, например, тя е преминала към коректор с по-плътна формула. Така не натоварва кожата си излишно и предотвратява запушването на порите. За да си подсигури по-равномерно нанасяне, Стридж прелива продукта с бюти блендер.

Как Роми Стридж се грижи за красотата си по време на бременността

След това нанася прозрачна пудра – стъпка, която преди е пропускала, но заради допълнителното омазняване на кожата вече има нужда от продукт, който да придаде на визията й матов завършек.

От там нататък нанася малко хайлайтър, бронзър, молив за устни и глос. Оставя очите си без никакъв грим, като единствено извива миглите си.

Как се храни моделът на Victoria’s Secret Роми Стридж

По отношение на грижата за косата си моделът споделя, че напоследък е започнала да я мие по-рядко, защото забелязва, че косъмът се омазнява по-бавно заради бременността. Единственото стилизиране, което показва във видеото, е нанасянето на малко сух шампоан и сресването на косата с главата надолу.

Нататък във видеото Роми споделя, че е започнала да прави леки тренировки за бременни. По отношение на диетата си не е въвела много промени – започва деня си със смути, а за вечеря и обяд обича да хапва по-богати салати.

Колко е нормално да качите по време на бременността

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Маникюр на месеца: Романтични вдъхновения през февруари
Съвети & тенденции06 ФЕВРУАРИ 2023

Маникюр на месеца: Романтични вдъхновения през февруари

Любовта е във въздуха, както и в маникюра, акцентиращ на строго миниатюрните романтични декорации.

Как да поправим маникюра си за една минута?
Съвети & тенденции27 ЯНУАРИ 2023

Как да поправим маникюра си за една минута?

Тази информация е за всички онези, които вече не броят моментите, когато нетърпеливи да чакат, са развалили лака си за нокти дори преди да е изсъхнал.

Черно и бяло: Емблематичната класическа комбинация
Съвети & тенденции20 ЯНУАРИ 2023

Черно и бяло: Емблематичната класическа комбинация

Тези толкова контрастни, но и взаимно допълващи се цветове са подходящи за всеки сезон.

Всичко за стилните визии в „Emily in Paris“
Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2023

Всичко за стилните визии в „Emily in Paris“

Не можем да скрием, че в любимия сериал, освен че се радваме на харизматичните герои, ние също се наслаждаваме и на модата.