Beauty : Beauty новини29 ЮЛИ 2022

Грим рутината на Мейбъл Мора

Селена Гомес, Rare Beauty и Hulu ни разкриват точно кои продукти носи Мейбъл Мора в сезон 2 на „Only Murders in the Building“.

Забелязали ли сте вече, че Мейбъл Мора има малко повече цвят по лицето си в този сезон на „Only Murders in the Building“? Е, това не е само благодарение на новия й хитов подкаст. Както вече разкриха Hulu и Rare Beauty, героинята на Селена Гомес е с нов грим, благодарение на собствената й козметична марка.

Само преди няколко дни, глобалният стилист на Rare Beauty, Синтия Ди Мео, сподели кои точно продукти разкрасяват лицето на Селена Гомес, когато поп иконата влиза в образа на Мейбъл Мора. Рутината й се състои от персонализирана колекция, специално за „Only Murders in the Building“, която вече е налична за пазаруване в сайта на Rare Beauty.

Рутината й се състои от персонализирана колекция, специално за „Only Murders in the Building“, която вече е налична за пазаруване в сайта на Rare Beauty.

„Едно от нещата, които наистина харесвам в грима на Мейбъл Мора… е, че е много истински“, каза Ди Мео на зрителите по време на живото излъчване в Instagram на 25 юли. „Изглежда, че това е нещо, което тя е създала сама за себе си. И то е много постижимо.“

Кои са продуктите, участващи в рутината на Мейбъл Мора?

Време е да изброим любимите продукти на героинята на Селена. Рутината на Мейбъл се състои от Always An Optimist Pore Diffusing Primer, Liquid Touch Weightless Foundation , Stay Vulnerable Melting Blush в Nearly Neutral нюанс, Lip Soufflé Matte Lip Cream в Brave и комплекта Blot & Glow Touch Up Kit, Liquid Touch Brightening Concealer, Stay Vulnerable Liquid Eyeshadow в нюанс Nearly Neutral, Perfect Strokes Liquid Eyeliner, Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara и Brow Harmony Pencil and Gel.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Шест от горепосочените продукти се продават като част от колекцията „Must Haves на Мейбъл Мора“. По време на видео връзката Ди Мео сподели съвети за нанасяне на продуктите. „Селена обича класическото котешко око“, каза тя.

„Но тя смята, че не може да го нанесе върху себе си, затова искаше да създаде нещо, което да улесни нанасянето.“ Това е и причината за създаването на течната очна линия, която Мейбъл носи предимно върху външните ъгли на очите си. Стилистката завърши визията с продуктите за устни и руж в „любимия нюанс на Селена“, почти неутрален.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

В отделно интервю, Дана Коварубиас, дизайнер на костюми за „Only Murders in the Building“, разкри, че колоритният външен вид на Мейбъл този сезон е част от по-голяма идея. Нейното облекло, грим и походка, всичко това има за цел да покаже млада жена, която бавно придобива увереност след травматично преживяване.

„Запазваме някои от цветовите палитри и силуетите, но ги правим малко по-зрели, по-артистични и малко по-смели“, каза още тя.

колоритният външен вид на Мейбъл

„Искахме да видим коя е Мейбъл извън Аркония“

Гримьорът на „Only Murders in the Building“, Джаки Ризото, подкрепи тази гледна точка в изявление за пресата, изпратено от Rare Beauty: “Гримът на Мейбъл за втори сезон се развива в тандем с нейния характер”, сподели тя.

„Мейбъл е силна, уверена и красива и аз избрах да опиша това като използвам по-обширна цветова палитра в нейните сенки, ружове и цветове за устните. Направих по-изявен избор, за да отразя нейната вътрешна сила и артист, като същевременно останах вярна на Мейбъл, която всички познаваме и обичаме от първи сезон“.

Като се има предвид, че Мейбъл очевидно има същия вкус за грим като на Селена, ние знаем къде да открием нашето вдъхновение за красота.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Only Murders in the Building (@onlymurdershulu)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Официално: “Only Murders in the Building” подновен за сезон 3

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Станете следващата звезда на фризьорството в България
Beauty новини14 СЕПТЕМВРИ 2023

Станете следващата звезда на фризьорството в България

Запишете видео и сбъднете мечтата си още днес.

Пролетно освежаване на косата в салони Inspire
Beauty новини28 ФЕВРУАРИ 2023

Пролетно освежаване на косата в салони Inspire

С настъпването на пролетта е време е за нов, по-жизнен и красив поглед върху цвета на косата ни.

Контурирането на Риана отнема само 60 секунди
Beauty новини22 НОЕМВРИ 2022

Контурирането на Риана отнема само 60 секунди

Тайната разкри нейният личен гримьор, а ние сме готови да попием информацията на секундата.

Любимият празничен подарък е тук
Beauty новини23 ОКТОМВРИ 2022

Любимият празничен подарък е тук

Най-щастливият период от годината започва по-рано с лимитирания адвент календар на Kiehl's.