Астро Мания : Зодии13 СЕПТЕМВРИ 2020

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

Вземете пример от една напълно различния от вас характер

Противоположностите се привличат, защото имат какво да научат една от друга.

Везни и Овен

Представителите на тези зодии често изпитват проблеми в любовта. Но ако Овенът последва примера на една типична Везна и се научи да бъде по-съпричастен и дружелюбен към останалите, а пък Везните опитат да бъдат самостоятелни като Овена, то тогава и двете зодии ще открият по-лесно щастието.

Телец и Скорпион

Като типични материалисти Телците са твърде повърхности и погълнати от желанието да притежават скъпи и дори ненужни вещи. Затова и могат да вземат пример от Скорпиона, който повече се наслаждава на малките неща. Междувременно Скорпионът трябва да вземе пример от противоположния му знак, защото понякога в интереса си към спиритуалното той губи представа за реалния свят.

4 зодии, които не стават за връзка

Близнаци и Стрелец

Високо интелектуалният Близнак винаги гледа на света като на сборище от предизвикателства и загадки, които само чакат да бъдат разнищени. За сметка на това Стрелецът подхожда към живота по-лековато и запазва детската си страна, независимо от възрастта си. Двете зодии могат да научат много една от друга: Близнакът – как да се наслаждава на по-малките неща и да се забавлява повече, а Стрелецът може да се научи как да бъде по-практичен и хитър като неговата противоположност.

Житейските уроци, които  противоположните зодии могат да научат една от друга

Рак и Козирог

Козирогът има какво да научи за любовта и комуникацията с близките от своята противоположност, Рака. Студеният и вечно сериозен знак има нужда да позволи понякога емоциите му да вземат кормилото, докато Раците могат да вземат пример от Козирозите и да потърсят по-добър баланс между отношенията с близките и грижата за себе си.

Три зодии, които никога не изневеряват

Лъв и Водолей

И тази група противоположности им трябва повече баланс в любовта – огненият Лъв, който винаги посреща хората с отворени обятия и се раздава за тях, може да вземе пример от много по-студения и често резервиран Водолей. Обратното също важи – Водолей трябва да открива себе си повече пред близките и половинката.

Житейските уроци, които  противоположните зодии могат да научат една от друга

Дева и Риби

Девата е толкова вманиачена по детайлите, че често забравя по-голямото и истински важното в живота. От друга страна Рибите пък са толкова ориентирани към целите, който искат да постигнат, че дори често не обръщат внимание на случващото се около тях. Но ако двете зодии вземат пример една от друга, ще открият перфектната среда.

Какви мъже привличате според зодията си?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка