Астро Мания : Зодии22 НОЕМВРИ 2020

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Как зодиите показват, че се чувстват тъжни

Тихите знаци, с които зодиите ни подсказват, че преминават през труден период и имат нужда от нашата подкрепа.

Овен: При тях са два варианта – или се ангажират с хиляди неща и избягват да се социализират, или напълно оставят работата настрана и загубват мотивация за всичко, но обикновено и в двата случая са много мълчаливи.

Телец: В трудни за тях моменти Телците ги обхваща носталгия и започват да търсят хора, с които не са си говорили от години, за да си донесат положителни емоции.

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Близнаци: Те не обичат да притесняват близките си, но тайно искат някой да им помогне. Затова маскират тъгата си в шеги, обикновено иронизират именно себе си и трудностите, през които преминават.

Рак: Най-трудно ще разберете, че Раците са депресирани. Те майсторски се преструват на щастливи и раздават престорени усмивки. Понякога, когато гневът излезе извън пределите, изведнъж се ядосват на най-малкото нещо и изпускат всичките задържани до сега емоции.

Зодиите и парите: Козирозите пестят най-добре, а Близнаците прекаляват с импулсивните покупки

Лъв: Стават грубовати и заядливи. Загубват способността да водят пълноценен разговор, като най-малкото нещо може да ги изкара извън кожата им.

Дева: Те имат тенденцията да изпадат в депресии и това директно се отразява върху физическото им състояние. Вечно са уморени и лаконични, но рядко говорят за проблемите си.

Везни: В такива момент те са леко саркастични, леко драматични. Приемат всяко нещо, което е с негативна конотация, като директна обида към тях и се дистанцират.

Защо Скорпион и Козирог изпадат в най-дълбоките депресии

Скорпион: Обикновено те бързо преодоляват тъгата си, като не се опитват да я прикриват. Пият, вдигат скандали, могат даже да се сбият, но след няколко дни отново ще са в добро настроение, въпреки че до сега са били в тежка депресия.

Стрелец: Те не се преструват на щастливи добре. Когато им е тежко, Стрелците губят възможността да се смеят със същата лековитост като преди.

Как да поддържаме форма според зодията си

Козирог: Веднага ще забележите, че един Козирог е разстроен. Буквално е изписано на лицето им – погледът им, гримасите и заядливото им държание веднага ги издават.

Водолей: Стават много по-груби от обикновено, затварят се в себе си и изграждат дебели стени около себе си. Когато Водолеят е тъжен, той е най-големият песимист на света.

Риби: Тъжни ли са Рибите, те стават много асоциални – изтриват профилите си в социалните мрежи, дистанцират се максимално и не участват в разговорите дори на работа или сред най-близките си.

Кои зодии стават за приятели за секс?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка