Астро Мания : Зодии30 СЕПТЕМВРИ 2021

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Везни

+ 3 зодии, които ще го излекуват

Една от най-обичливите зодии, която раздава любовта си прекалено лесно, трябва да внимава във връзките с тези три знака.

Балансирани, справедливи, с афинитет към всичко красиво – хората от зодия Везни търсят най-доброто от живота устремено, а любовта е слабото им място. В техните очи приказката винаги свършва с щастлива безпроблемна връзка, затова и всячески опитват да избягват конфликтите. Неразбирателствата с партньора истински ги тормозят, затова и да започнат връзка с тези три зодии не е никак добра идея:

Овен

Между противоположните знаци Овен и Везни винаги има голямо привличане, но само това. Когато попаднат във връзка, химията не е достатъчна да запази отношенията им добри и различията им малко по малко унищожават всички топли чувства между двамата. Въпреки че Овенът е привлечен от Везните, той не може да понася романтичната страна на половинката си и всяко малко нещо, с което въздушната зодия показва любовта си. Огнената му натура пък прави споровете особено неприятни и грозни и накрая на връзката винаги зодия Везни е потърпевшата.

7 причини да се влюбите в момиче от зодия Везни

Дева

Въпреки че Девата е изключително грижовен партньор и ще обсипва половинката си с вниманието, което заслужава, тази връзка няма бъдеще. Везните имат нужда от вълнение и разнообразие – нещо, което не биха получили в тази връзка. Същевременно Девите обичат стабилността, затова и нерешителната страна на въздушния знак ги влудява, което само води до още спорове. Повечето сценарии завършват с двамата партньори искрено разочаровани и огорчени от връзката.

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Везни

Скорпион

Въпреки че вълнението, което връзката със Скорпион може да доведе на зодия Везни, не е малко, не си заслужава да започвате връзка с тях, ако сте представител на този знак. Със Скорпионите няма да намерите нищо общо, а в резултат те ще се опитат да ви променят и да ви накарат да измените себе си. Ако сте готови да поемете риска, можете да си създадете отлични отношения с огнената зодия, но в повечето случаи, връзката свършва с тъжен край.

А сред тези три зодии Везните ще открият своята истинска сродна душа:

Близнаци

Комбинацията от два въздушни знака винаги е успешна и този случай е един от най-ярките примери за това. В тази връзка ще откриете истинската си сродна душа, с когото ще можете да се забавлявате искрено, ще бъдете напълно автентичната версия на себе си, а химията ще е страхотна. Близнаците и Везните приемат различията един на друг и дори ги приветстват, което прави тяхната връзка една от най-щастливите.

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Везни

Лъв

Двойка, създадена от Рая – Лъвът, който обича половинката му да изглежда добре и да поддържа себе си, а той да отвръща с непрестанни грижи и внимание, заедно с Везните, които обичат всичко красиво в живота и търсят половинка, която истински да ги оцени. И двамата обичате да флиртувате и да се забавлявате, затова нуждите ви в любовта са винаги изпълнени, без да срещате и момент скука.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Лъва

Везни

Кой по-добре би разбирал една Везна от още една Везна? Не всяка връзка с хората от еднакъв знак сработва, но вашата е изключение. И двамата знаете какво иска другият и как най-добре да му го дадете, а отношенията ви никога няма да ви доскучаят, защото и двамата цените колко важни са неща като свободата и приключенията, за да оцелее любовта.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...