7 причини да се влюбите в момиче от зодия Везни

Тези романтични и лоялни жени никога няма да ви отровят живота със скандали

7 причини да се влюбите в момиче от зодия Везни

Везните имат славата на едни от най-очарователните жени в зодиака.

Женствени, с усет към красивото и винаги търсещи разбирателство и баланс – нищо чудно, че обикновено пред тях има опашка от ухажори! Ето 7 конкретни причини всеки мъж да иска да има до себе си момиче от този знак.

Умеят да разрешават конфликти
За Везните казват, че мразят конфликтите и това е напълно вярно. Това обаче не означава, че момичето Везни бяга от тях – тя просто не търси кавгата, а решението. Колкото по-бързо и с по-малко стрес, толкова по-добре.

Романтични са
И често си патят от това, защото се случва да бъдат подведени. Но за мъжа, който ще оцени тяхната нежна, малко старомодна и много женствена природа, момичетата Везни са като истинско рядко бижу.

libra_lover
Не са егоисти
Везните са чувствителни и винаги обръщат внимание на емоциите и нуждите на мъжа до себе си. Във всяка една ситуация те ще се погрижат мъжът да се чувства комфортно. Това, за съжаление, също често става причина да бъдат използвани.

Те са „екстроверни интроверти“
Чувствителни и деликатни, Везните в повечето случаи се определят като интроверти. Но специфичното за тях е, че в същото време се справят перфектно в общуването с околните. Нещо повече, за иначе нежното и романтично момиче Везни изобщо не е проблем понякога да избухва цяла нощ в някой клуб и да бъде душата на купона. Без да се стреми на всяка цена към вниманието на другите, тя в никакъв случай не е скучна.

Момичето Везни ще се превърне в най-добрия ви приятел
Тя е не само женствена, деликатна и тактична, но в една връзка е и много лоялен приятел. Нетипично за нея е да се държи като дива и да изисква от мъжа да изостави средата и хобитата си, за да я засипва ежеминутно с обожание. Тя по-скоро ще се постарае да поддържате общи интереси и да можете да прекарвате приятно заедно.

Тя е истинска чаровница
Забавна, дипломатична, позитивна… Но дамата Везни много добре владее и изкуството на флирта. Не очаквайте от нея вулгарно и първично поведение, определено не е в стила й. Но че знае как да влезе под кожата на мъжа, това е повече от сигурно. И ще го прави с вас дори и когато сте в дългогодишна връзка.

Мрази безмислените конфронтации
Везните са последните хора на света, които изпитват някакво удоволствие от това в живота им да има драма. Стремежът им към хармония е пословичен. Това прави живота с момичето Везни приятен и основан на доверие, диалог и внимание към нуждите на другия. Дори когато имате разногласия и проблеми, тя ще потърси решението със спокоен тон, вместо да ви преследва с крясъци, да се сърди или да ви „подпали“ телефона.

Прочетете още: Как се целуват мъжете според зодията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд
Зодии29 НОЕМВРИ 2020

Ноемврийското лунно затъмнение слага край на месеца с доза драма

Пълнолунието в зодия Близнаци съвпада с първото затъмнение за сезона

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца
Зодии22 НОЕМВРИ 2020

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Как зодиите показват, че се чувстват тъжни

Хитри начини как да спестим пари
Зодии18 НОЕМВРИ 2020

Зодиите и парите: Козирозите пестят най-добре, а Близнаците прекаляват с импулсивните покупки

Близнаците, Рибите, Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Нищо няма да остане скрито по време на новолунието в Скорпион
Зодии15 НОЕМВРИ 2020

Нищо няма да остане скрито по време на новолунието в Скорпион

Подготвяме се за раздели, разкрити тайни и драми с близките