Зодиите, когато са в лошо настроение

Лъвовете са готови да създават драма, а Рибите имат способността да скапят деня на всеки около тях

Всеки е имал лош ден, когато все нещо не върви наред и ни мъчи лошо настроение. Ето как реагират зодиите в подобни сценарии.

Овен

Те няма да са най-приятната компания, когато са в лошо настроение – стават свръх импулсивни и егоцентрични. Могат бързо да избухнах в гняв или да действат, без да се замислят, затова не слушайте какво говорят. Вероятно ще се опитат да ви наскърбят.

Телец

На тях не им личи, когато са в лошо настроение, поне до момента, в който чашата не прелее и не избухнат в бурна реакция. Понякога започват да плачат, без да могат да се контролират, друг път пък започват да крещят на първия, който има лошия късмет да ги срещне.

Близнаци

Ще се опитат да скрият лошото си настроение, но ще познаете, че не са весели от сприхавостта им. Близнаците ще започнат да се заяждат на всекиго за всичко, което дори мъничко ги подразни и ще изкоментират всеки малък детайл, който забележат.

Зодиите, когато са в лошо настроение

Рак

Понеже те не обичат да развалят настроението на другите, ще се опитат да не алармират никого, че нещо не е наред. Най-често, за да направят това, ще се изолират и ще се опитат да останат напълно сами.

Лъв

Внимание – драма кралиците на зодиака. Лъвовете обичат вниманието под всичките му форми, затова и когато не са в добро настроение, ще го потърсят, създавайки някоя интрига или свада.

Дева

Те са като буреносен облак – когато една Дева е в лошо настроение, напрежението веднага се усеща във въздуха около тях. Ще се преструват, че всичко е наред и ще са много мълчаливи, докато някой не ги ядоса и не стоварят цялата си негативност върху него.

Този художник изобрази красотата на зодиите с впечатляващи модели рокли

Везни

В лошо настроение Везните ще станат манипулативни и хитри. Често тогава забъркват неприятности за останалите, защото, контрулирайки чуждите животи, ще чувстват, че имат повече контрол и над своя.

Скорпион

Лошите черти на Скорпионите, с които те се опитват да се борят през повечето време, се подчертават десеторно, когато са в лошо настроение. Започват да стават ревниви и обсебващи особено към половинката си.

Зодиите, когато са в лошо настроение

Стрелец

Стрелците мразят да са в лошо настроение и затова, ако се случи денят им да не върви добре, се опитват да си върнат позитивния тон, като правят любими за тях неща. Предпочитат да си дадат 20 минути почивка, за да се разходят в парка, отколкото цял ден да мъчат себе си и другите около тях, защото им е зле.

Козирог

Когато един Козирог е в лошо настроение има способността да накара всекиго да се чувства нищожен. Те стават изключително негативни и студени към всички и с държанието си могат силно да наранят хората около тях.

Внимавайте, ако имате приятел от тези три зодии

Водолей

Те са силно зависими от приятелите си и разчитат, че когато настроението им се скапе, някой от близките им ще им помогне. Ако това не се случи обаче, стават черногледи и дори злобни.

Риби

Не стойте близо до Рибите, когато са в лошо настроение – скоро и вие ще сте вкиснати. В такива моменти те започват да гледат на света по най-лошия начин и с думите си могат да доведат до депресия хората около тях.

Вашата причина да обичате есента, според зодията ви

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията