Да се посмеем: Как се държат зодиите, когато са пияни

Овен, Везни и Водолей са най-забавни, когато са пияни, но не искате да сте около Дева или Рак в тези моменти

Завършваме седмицата с доза хумор и разкриваме как представителите на всяка зодия се държат, когато са пияни.

Всеки е попадал в такава ситуация, някои по-често от другите – пийнали сме с приятели и сега алкохолът ни достига. В такива моменти едни се държат стоически и се опитват да не покажат, че са пияни, други пък създават врява около себе си, трети танцуват неособено умело, а четвърти ги застига нечувано самочувствие.

Казват, че когато сме пияни, тогава задръжките ни падат и позволяваме да излязат наяве частите на характера си, които обикновено се опитваме да скрием. Именно някои от тези черти се определят от зодията ни затова потърсихме как всеки знак се държи под влиянието на алкохола. Ще се съгласите ли с нас?

Да се посмеем: Как се държат зодиите, когато са пияни

Овен

Забравете за деловия и сериозен Овен, който познавате. Когато представителите на тази зодия са пияни, нищо не може да ги спре – ще се съгласят на всяка щура идея и са готови да изпробват всичко.

Телец

Никога няма да предположите, че Телецът е изпълнен с такава енергия, докато не го видите пиян. В този момент той изведнъж получава цялата енергия на света и е готов за танци до сутринта… с изключение на почивките, които си взима, за да похапне вредна храна.

Зодиите и виното: Кой сорт вино най-добре пасва на характера на вашата зодия

Близнаци

Те обожават да се наслаждават на питиета с приятели, но не обичат да се напиват, затова рядко ще видите Близнаците пияни. Когато това се случи обаче, ще благодарите, че не го правят често – под влиянието на алкохола те се забъркват в безброй неприятности и са напълно безпомощни без чужда помощ.

Рак

Сълзи, признания в любов и мнооого храна – това са ключовите три елемента на всяка нощ, в която един Рак е пиян. Те са чувствителни натури и когато са трезви, но алкохолът само засилва тази тяхна черта, затова и започват да изливат емоциите си на всеки, който иска (или не иска) да ги изслуша.

Да се посмеем: Как се държат зодиите, когато са пияни

Лъв

И пияни, и трезви представителите на зодия Лъв обичат да привличат вниманието. Под влиянието на алкохола обаче го правят с неочаквани и смешни изказвания, философски размишления за света и абстрактни идеи. Не се учудвайте, ако след някоя чаша вино, заявят, че знаят какъв е смисълът на живота.

Дева

Ако ще излизате на по питиета с някоя Дева, която не си знае мярката с алкохола, подгответе се за един безкраен разговор, но си водете бележки – ще чуете много интересни и пикантни неща. Пияни представителите на тази зодия са готови да говорят с часове за всякакви теми и обикновено си признават повече, отколкото са искали.

Любимият алкохол на всяка зодия

Везни

Опитват се да контролират колко пият, но когато не се справят с тази задача, стават най-забавните хора в компанията. Готови са да се сприятелят с всеки непознат, да се впуснат в свалки и да направят неща, за които няма да искат да си спомнят на следващия ден.

Скорпион

Ако трябва да определим кой в зодиака има най-голяма възможност да се обади на бившия си, когато е пиян, то това несъмнено ще е Скорпионът. В тези моменти гардът им пада, така че ако сте около тях тогава, вземете им телефона – не е препоръчително, а направо задължително.

Стрелец

Ще познаете кога Стрелецът се е напил по танците му. Изведнъж той става центъра на купона, но не заради страхотно чувство за хумор или оригиналните си истории, а заради чисто засрамващите си танцовални движения.

Да се посмеем: Как се държат зодиите, когато са пияни

Козирог

Сериозният и сдържан Козирог изчезва вдън земя, когато алкохолът се намеси. Гледайте ги как се разтапят и стават най-очарователните и любвеобилни хора, които ще познавате.

Водолей

Ако искате да се позабавлявате истински, дайте алкохол на Водолей и вижте какво ще направи. Тогава представителите на тази зодия са готови да направят най-щурите неща, чак достигат границата на опасното. Ще се гмуркат в морето през нощта, ще скочат на бой с непознат или ще се забъркат в някоя друга бъркотия, за която после няма да искат да си спомнят.

Риби

Има причина защо рядко виждате Рибите пияни и тя е много проста – някъде след втората или третата чаша те вече са загубили способността си да стоят будни. Алкохолът рядко им понася добре, затова и не очаквайте да ги видите в центъра на купона, ако се напият.

Когато зодиите отидат заедно на кино

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията