4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Те никога не са зарязани и рядко остават задълго във връзката

Внимавайте, това са сърцеразбивачите на зодиака. Тези зодии винаги приключват нещата с гаджето си преди другият да има възможност.

Някои от тях са просто играчи, които не искат да се задържат във връзка, други пък се страхуват от обвързване, трети – не искат да бъдат наранени. Тези четири зодии винаги зарязват гаджето си на много ранен етап във връзката и не чакат да се привържат.

Скорпион

Със Скорпионите имате малък шанс – ако до третата среща не сте успели да ги впечатлите, най-вероятно още на четвъртата ще сте зарязани. Те не обичат да си губят времето и не правят компромиси за нищо и никого. Точно затова и не се страхуват да кажат “край” на някого, дори и той да не е направил нещо грешно.

Близнаци

Не е нищо лично, просто Близнаците бързо губят интерес, търсят нещо ново и искат да експериментират. Затова рядко ще ги видим в продължителни връзки.

Същевременно за тях животът е игра и ако бъдат зарязани, това значи game over. Така че дори някой да успее да им запази интереса за по-дълго, те пак биха скъсали с него, за да не бъдат наранени – така, просто за всеки случай.

4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Козирог

В техния случай има две крайности на характера – те или искат да започнат семейство веднага, или се страхуват до смърт от обвързване. Ако не пасвате в картинката, Козирозите няма да се почудят, ще ви премахнат в живота си. Твърде амбициозни са, за да си губят времето и ако искат да създават вече семейство, ще търсят перфектният кандидат целенасочено и без увъртания. Но ако в този момент се страхуват да влязат в сериозна връзка, може да пропилеят шансовете си с някого, който смятат за подходящ за тях. После често съжаляват за избора си, но вече е твърде късно.

Водолей

Те обичат самостоятелността си и не понасят някой да им се бърка. Така че ако някой навлезе в личното им пространство, няма да се задържи за дълго. Те са достатъчно уверени, че да не ги притеснява, че развалят още една връзка. Вярват, че всеки трябва да се грижи за себе си и не поставят никой друг пред своето щастие.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията