3 зодии, които ще разбият сърцето на Водолея

+ 3 зодии, които ще излекуват душата му

Тези зодии успяват да привлекат Водолея и да го накарат да се влюби… за да разбият сърцето му по-късно.

Ако познавате някой представител на този знак, ще знаете, че Водолеите са сред най-независимите и самостоятелни личности, които можете да срещнете. Те рядко изпадат в плен на любовта и обикновено те са тези, които имат повече контрол във връзките си. Но както всяко правило си има изключение, така и тук – някои зодии успяват да открият слабото място на Водолеите и да се възплозват от него.

Ето ги трите зодии, с които връзката с Водолея най-често завършва с разбито сърце:

Телец

Този знак успява да завладее Водолея с интелекта си и с това колко здраво стъпил е на земята. И двете зодии не обичат да играят игрички или да изпадат в драми. Но сходството им свършва до тук – след първоначалното привличане Водолеят открива, че ако иска да бъде с Телеца, трябва да забрави за авантюристичната си страна, а скоро след това започва да се чувства задушен във връзката.

Лъв

Лъвът е един от най-огнените и забавни знаци и това привлича Водолея, който си пада по лошите момчета. Но точно това и прави Лъвът опасен за водния знак. Връзката между двете зодии обикновено е като бойно поле за това кой ще бъде доминантният и обикновено Лъвът печели, а накрая Водолеят остава наранен.

Водолеят не говори зад гърба ви неща, които не може да ви каже в очите

Скорпион

Водолеят обича мистериите и нетрадиционното, затова и е заинтригуван от знака, който се отличава най-силно с потайността си. Често в тези връзки обаче Скорпионът, със силния си характер и склонността си към манипулация, успява да накара Водолея да загуби самочувствието си и да започне да се съмнява в себе си. А това е истински кошмар за водния знак.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Водолея

Три зодии, които най-добре си пасват със зодията:

Близнаци

Две от най-комуникативните и високоинтелектуални зодии как не биха били добра двойка? И двата знака имат разнообразни интереси и обичат динамиката във връзката, затова и успяват да се допълват толкова добре, че да не чувстват нужда да търсят щастието си другаде.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Стрелец

Единственият по-голям авантюрист в зодиака след Водолея е Стрелецът. Когато тези две зодии се съберат няма и минута скука – те успяват да превърнат всеки ден в приключение, затова и любовта между тях е силна.

Водолей

Няма кой да разбере Водолея по-добре от… Водолея. За разлика от повечето зодиакални двойки от един и същи знак, които не успяват да се спогаждат, тази комбинация дава и на двете страни точно това, от което се нуждаят.

Как да оцелеете във връзката с един Водолей

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията