Марс в Близнаци – подгответе се за секс, игри и поезия

Ефектите от тази наредба на планетите ще трае до 15 май.

Марс премина в Близнаци и това означава, че нещата ще започнат да се развиват устремено – в кариерата и в отношенията с другия пол.

Марс е планетата на страстта, секса и действията, Близнаци пък е най-бъбривата и любопитна зодия. Когато тези характеристики се обединят, резултатът е силно активен период с много импулсивност, креативност и желание за екшън.

От 31 март до 15 май ще наблюдаваме ефектът от тази странна комбинация. Ще се отрази в кариерата ни, в начина, по който говорим, в отношенията ни и най-вече в секса.

Това влияние най-много ще се отрази на въздушните зодии – Близнаците, Везни и Водолей.

Марс дава ход на събитията, тя е активна планета, под чието въздействие ставаме по-решителни и импулсивни. Близнаците пък са фенове на знанието – искат да разберат всичко за всичко и всеки. Затова и в периода, който ни очаква ще бъдем постоянно вдъхновени, пълни с идеи и ще усъществяваме плановете и целите си.

Как ни влияе Марс?

Единствената опасност е, че може да се разсейваме твърде много под влиянието на въздушния знак. Така че макар и да ви се иска, внимавайте да не се заемете с твърде много излишни неща наведнъж.

Марс в Близнаци - подгответе се за секс, игри и поезия

Едновременно с това, когато страстта и любопитството се обединят, можем да очакваме много нови секс преживявания. Под завивките сякаш ще бъде по-горещо и интересно, като много от вас може да опитат нови неща, да стабилизират отношенията си с половинката и да открият една много по-добра страна на връзката си.

Най-добрите и най-лошите партньори за Близнаци

Покрай всичката тази енергия ще се развие и креативността ни, затова  някои от вас  може да почувстват желание да композират или да съчиняват поезия. Отдайте се на този напор – резултатът може да ви учуди.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.