Астро Мания : Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2018

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Научете значението на всяка от личните планети в астрологията

В астрологията има пет Лични планети, които определят ключови аспекти от характера на човек.

Тяхното разположение в рождения хороскоп е решаващо за това какви сме в емоционално отношение, как се отнасяме към дома и семейството, какъв е стилът ни във флиртуването и в любовта, как общуваме и какви сме в секса.

Слънцето е само една от тези планети. Останалите четири обаче могат да имат също толкова силно влияние, в зависимо от това дали са в знак или в дом, който им дава мощна изява, както и от това дали са силно аспектирани от други планети. Така човек, който е например зодия Риби може “необяснимо” да проявява характеристики на Овен – ако има лични планети в този знак (или в Първи дом, управляван от Овен).

Затова и масовото тълкуване на нечия природа спрямо зодията толкова често е подвеждащо.

За да узнаете по-точно каква е природата ви, започнете с разположението на Личните планети по знаци. Ето коя сфера от живота управлява всяка от петте.

Слънцето определя нашата виталност и съзнателната ни себеизява

Слънцето представлява божествената мъжка енергия, която всеки носи в себе си. То определя как съзнателно изразяваме себе си в Света, до каква степен сме енергични, витални, директни или пък утвърждаваме себе си по-плахо, заобиколно и неуверено.

Смята се, че то е най-силно в знака на Лъва, получава мощна изява и в Овен. Слабо е във Водолей и Везни.

Луната управлява подсъзнанието и емоциите ни

Тя представлява женския архетип, следователно управлява емоциите ни, нашата майчинска страна, умението да приемаме и обгрижваме другите. Това е дълбоката ни, интуитивна емоционална природа. Лунният знак е определящ и за това как се държим у дома и с най-близкия си кръг от хора: родители, деца, най-близки приятели.

Луната получава най-хармонична изява в Рак и Телец. Най-неспокойна е в Козирог и в Скорпион (Лунните Скорпиони са определяни като хора с “бушуваща Луна”).

Горещи секс съвпадения за всяка зодия

Меркурий определя стила на общуване

Планетата управлява интелекта, писането и говоренето. Ако е добре разположен, този човек ще притежава бърз ум, оригинален изказ и изявено любопитство. Меркурий е планетата-управител на Дева и Близнаци и получава най-добра изява в тези знаци. Най-слаб е в Стрелец и в Риби.

Венера е планетата на романтиката и любовта

Тя определя стила ни във флиртуването и в любовта. Ако сравним рождения хороскоп с къща, то Слънцето ще е дневната, а Венера – спалнята. нейното разположение е важно за това как обичаме, как изразяваме любовта си и съответно как имаме нужда да бъдем обичани.

Малко хора знаят това за зодиите

Венера е планетата-управител на Телец и Везни и се изявява добре в тези знаци, както и в Риби. За неблагоприятни за Венера се смятат Скорпион, Овен и Дева.

Марс управлява първичната сила и сексуалността

Разположението му в рождения хороскоп е определящо за нашето физическо тяло, за физическата енергия, както и за агресията и амбицията ни. Марс е първичен и се свързва със сексуалността. Той е и планета на войната и може да ни направи както ненужно импулсивни и дори агресивни, така и да даде невероятен хъс за успех, в зависимост от положението и аспектите.

Марс е най-силен в Овен и Скорпион, както и в Козирог. В знаците Везни, Телец и най-вече в Рак неговото действие е затруднено.

Фетишът на Скорпиона е болката, Риби са проститутките на зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети09 ДЕКЕМВРИ 2019

3 зодии, за които любовта се превръща в мания

Връзката с тях е опияняващ, но потенциално токсичен коктейл от емоции

Астро съвети04 ДЕКЕМВРИ 2019

4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

Ето и в какво се корени тяхната несигурност

Астро съвети29 НОЕМВРИ 2019

Връзката ви също има зодия

Вижте как ще се развиват отношенията ви според датата на срещата ви

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти