Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Хората от тази зодия стигат до крайност във всяка своя емоция, и в любовта, и в обидата

Да обичаш Скорпион е сравномо с екстремен спорт. Адреналинът е висок, преживяването не се забравя, но е опасно.

Хората от зодия Скорпион се разкриват бавно и се доверяват трудно. Любовта им е като вулканичо изригване. Точно както спящият вулкан се събужда бавно и заплашва да опустоши всичко наоколо, така и за Скорпиона влюбването никога не е нещо лежерно, леко и безобидно.

Скорпионите обичат страстно и крайно. Когато се влюбят, те са обсебени и не просто искат да опознаят и да обгрижват човека до себе си – те искат да се претопят в него, да го притежават напълно. Не остава кътче от съзнанието или от живота им, което Скорпионът да не копнее да превземе.

Да обичаш Скорпион: най-лошото

Тези емоционални и безкрайно раними хора обичат страстно, но и страдат много мъчително. Мисълта, че могат да бъдат предадени от най-близкия си човек при тях почти неизбежно прераства в параноя.

Това ги кара постоянно да подлагат партньора си на изпитания. Понякога във фантазиите им той може би е извършил нещо нередно, но дори и без никакви доказателства те потъват в мрачния свят на страховете си и се оплитат във фантазии за отмъщение. А ако действително им изневерят? Тогава един Скорпион може да си отмъсти по възможно най-болезнения, краен и дори грозен начин, за който дори не сте си помисляли.

Скорпионската ревност и подозрителност са легендарни. И в това няма никакво преувеличение. Действително един Скорпион се нуждае от болезнена честност и откритост в отношенията, иначе за него връзката е безкрайна агония.

Защо Скорпион и Козирог изпадат в най-дълбоките депресии

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Да обичаш Скорпион: най-хубавото

Причината за ревността на Скорпиона е в огромната сила на неговата любов.

Това не са хора, които ще намерят смисъл в “леко флиртче” и ще свалят звезди на някого, а след три седмици няма да се сещат за него. Влюби ли се, истинският Скорпион изпитва емоции със самоубийствена дълбочина.

Да го накараш да повярва, че няма да бъде наранен е трудно. Успеете ли обаче, ще имате партньор, какъвто никога не сте очаквали. Страстта, закрилата, огромната преданост на Скорпиона дори ще ви карат да се съмнявате дали заслужавате нещо подобно.

Манията на Овен е да бъде първи, на Скорпион – да не му изневерят

А, да, няма как да не споменем и секса! Ако истински си паснете, сексът със Скорпиона никога няма да ви омръзне. Дори да няма някаква впечатляваща “техника” и да не крие куфар със секс играчки под леглото, един Скорпион е незабравим любовник. Тези хора просто притежават вътрешен огън, освен това за тях “табу” е просто дума – нямат бариери в секса и се стремят към пълно отдаване и освобождаване.

Ако мечтаете за любовник, с когото да дадете воля на най-дълбоко пазените си фантазии, направете го със Скорпион.

5 смъртоносни реплики на зодия Скорпион

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.

Когато имаме само 10 минути за релакс от работата
Астро съвети07 АПРИЛ 2022

Какви са жените като шефове според зодията

Телец ще ви следи, Стрелец ще ви даде свобода, Рак пък е прекалено бдителна