8 брутални истини за всеки, който е влюбен в зодия Скорпион

Тези важни и абсолютно откровени истини важат за всеки типичен Скорпион, както и за хората с рождени Марс или Луна в този знак

Ако сте влюбени в Скорпион или имате връзка, задължително прочетете това.

Скорпионите имат славата на най-страстният, лоялен, но и отмъстителен знак. Техните емоции никога не са по средата, винаги са крайни. Затова когато имате вземане-даване със Скорпион, особено в любовта, стъпвайте внимателно. И не забравяйте тези 10 неща.

#1: Типичният Скорпион иска само най-доброто

Изискванията му към партньора са високи. Нека ви го кажем направо – ако нещо във вашия външен вид, интелект или поведение не го устройва на 100%, Скорпионът няма да ви обърне внимание. Или ще го плените веднага, или просто приемете, че нещата няма да станат.

#2: Не се доверява лесно

Преди да ви допусне до себе си истински, Скорпионът ще ви проучи до последната ви костица. Дори да не забелязвате, той ви сканира като детектив, за да се увери, че заслужавате доверието му. И процесът не е от най-бързите.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

#3: Мрази да захаросва нещата

Вашият Скорпион няма да ви спести критиката си, ако не одобрява нещо. Не значи, че е гадняр – просто е честен. А след като си прави труда да е откровен с вас, значи ви уважава. Радвайте се на това и се опитайте да преглътнете “отровните” думи, с които може би се е изразил.

#4: Никога – запомнете: никога! – не прощава лъжата

За един Скорпион няма такова нещо като невинна лъжа. Във връзката с този знак, лъжата и изневярата слагат край на всичко. Скорпионът може да се опита да ви прости, може дори да си повярва временно, че ви е простил. Но истината винаги е, че веднъж измамен, този знак повече никога не се отдава напълно.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

#5: Има двоен стандарт по отношение на изневярата

Доста неприятна черта на Скорпионите, но е факт. Те не прощават никога, ако им изневерят, но за сметка на това нерядко изневеряват. Причината е, че са изключително страстни и имат такава нужда от екстремни емоции, че понякога не ги получават в дълга връзка и бягат от рутината в тайни и вълнуващи авантюри.

#6: В секса очаква много

Важи за количеството, но с много по-гояма сила за качеството. Скорпионът се нуждае от страстен и разнообразен секс без задръжки. За хората, родени под този знак, това е ултимативното доказателство за любов, а не просто физическа потребност.

Как се разбират зодиите в секса

#7: Или сте с него, или сте против него

Дайте му абсолютна лоялност и ще ви отговори със същото. Когато вярва в някого и се чувства обичан, Скорпионът е всеотдаен, смел, даващ. Няма нещо, което да не направи за връзката ви. Но ако го критикувате или ако разклатите доверието му, бъдете готова да ви отмъсти!

#8: Каже ли “край”, по-добре му повярвайте

Ако доверието му е предадено или ако интересът и страстта му са се изпарили, няма връщане назад. Когато спре да обича, Скорпионът го прави рязко. За разлика от зодии като Дева, Везни или Риби, които дипломатично ще се помотаят наоколо още малко време, ще се чувстват разколебани или ще се опитат да закърпят нещата, Скорпионът ще действа радикално. И ако веднъж ви обърне гръб, не се надявайте повече да погледне на вас по същия начин.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.