4 зодии, които често остават неразбрани

Те имат лоша репутация, но крият в себе си далеч по-сложен характер

Някои хора ги смятат за симпатични откачалки, а други направо ги заклеймяват като невъзможни личности с труден характер.

Тези 4 зодии са интровертни, с по-нестандартен начин на мислене. Ако държите да разберете наистина какви са, вместо да приемате лошата им репутация за даденост, четете нататък.

РИБИ
Понеже в началото заговорихме за “симпатични откачалки”, длъжни сме да започнем с Рибите. Имиджът им в най-голяма степен се доближава до това определение. Хората харесват Рибите, но ги смятат за фантазьори. В очите на околните те са добродушни наивници, замечтани и отнесени винаги в някакъв измислен свят и често биват използвани заради добротата си.

Истината е, че Рибите са интелигентни и притежават безпогрешна интуиция и впечатляваща вътрешна сила.

Това, че са способни на дълбоко съчувствие и помагат на всеки, не ги прави безхарактерни. Те много добре усещат, когато някой ги използва. В някакъв момент чашата на търпението им ще прелее и тогава въпросният някой получава такъв шут, че го помни дълго.

Жената Риби е мечтателка, която никой не може да излъже

СКОРПИОН
Смятани за особняци, черногледи, саркастични или направо за гадняри. Да не говорим за прословутата Скорпионска отмъстителност. За много хора Скорпионите едва ли не живеят, за да жилят околните при всеки повод, само че истината е много, много далече от това.

Дълбоко в себе си Скорпионите таят много силни емоции. Обичат ли, обичат до смърт. Имат огромна нужда от емоционална сигурност, защото когато се отдаваш така, едно евентуално предателство може да ти донесе неописуема болка.

Това е и причината за всеизвестната им мнителност. Наистина, Скорпионите постоянно подлагат любимите си хора на тест, но това е защото всяка неискреност им причинява голяма болка. Именно силните им емоции понякога ги правят меланхолични и заядливи.

11 важни истини за зодия Скорпион

ДЕВА

Перфекционисти, които най-обичат да се затворят вкъщи и да чистят – типичният имидж на Девите. В най-шаблонните представяния на тази зодия ни я описват като педантична, лишена от креативност и донякъде безчувствена.

Истината е, че Девите наистина държат на чистотата и реда. В тях намират успокоение. Вътре в себе си, това са чувствителни и добронамерени хора, които обаче непрекъснато се измъчват от притеснения и все имат чувството, че не са достатъчно добри.

Манията на много Деви на тема ред е израз именно на това голямо вътрешно напрежение. Но е абсолютен мит, че хората от този знак са студени и неспособни да изпитват дълбоки, страстни емоции. Те си приличат със Скорпионите по това, че са предпазливи и много държат на честността в едни отношения, затова стъпват внимателно и понякога изглеждат незаинтересувани.

Щом Девата ви критикува, значи ви обича

ВОДОЛЕЙ
На Водолеите им се носи славата на най-студения знак. Смятат ги за откъснати от света на емоциите, погълнати от интелектуалните си интереси хора.

Не е трудно да си обясним това, понеже типичният Водолей често е саркастичен и дори груб. Но не защото изпитва удоволствие от това да наранява другите, а защото не понася неискреността и винаги говори, без да шикалкави.

Освен това, Водолеите наистина са много интелигентни и независими и не обичат бурните демонстрации на чувства. Но да се каже, че са им чужди всякакви човешки емоции, е меко казано крайно.

Водолеят не говори зад гърба ви неща, които не може да ви каже в очите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.