Най-скъпите сватбени рокли на знаменитостите

Най-красивият сватбен ден в живота на знаменитостите често е и най-скъпият. Някои звезди не се поколебаха да похарчат щедра сума за сватбата си и по-точно за булчинската си рокля.

Такъв е случаят и за Серина Уилямс. През 2017 г. в Ню Орлиънс, тенисистката се омъжи за Алексис Оханян в рокля на Сара Бъртън за Alexander McQueen, оценена на 3,5 милиона долара.

Самата тя споделя: „Когато Ана Уинтур ме попита какво искам да нося, аз и казах: Рокля, просто искам да нося рокля. А тя ми каза: Значи Сара Бъртън в колаборация с Александър Маккуин е тук за теб.“

Факт е, че Серина Уилямс не съжалява за инвестицията си по никакъв начин. След разкошния сватбен ден, тенисистката отправи своите искрени благодарности: „Благодаря ти, Анна. Благодаря ти, Сара. Чувствах се като принцеса и супергерой едновременно.“

Серина не е единствената, която взима участие в класацията за най-скъпите сватбени рокли на знаменитостите

Самата Марая Кери плати 250 000 долара за специалния си тоалет, който носи на първата си сватба през 1993 г.

Междувременно, Амал Аламудин плати 380 000 долара за роклята на Оскар де ла Рента, която носи в деня, когато смени фамилията си и се превърна в Амал Клуни.

А какво да кажем за роклята на Кейт Мидълтън? Тя струваше над 352 000 паунда /434 000 долара/. Всяко момиче вече търси именно този модел рокля за най-важния си ден.

Ким Кардашиян пък каза „да“ на Кание Уест във Версайския дворец, а цената на роклята от 500 000 долара е нищо, предвид тази на самата церемония.

Е, очевидно звездните дами не се свенят да похарчат солидна сума за рокля, която ще носят няколко часа. Все пак сватбеният ден е един от най-специалните мигове в живота.