Ким Кардашиян и Никол Кидман дефилираха за Balenciaga

Никол Кидман и Ким Кардашиян определено са странно дуо. Двете звезди, обединени само от популярността си, се появиха заедно в Париж. Но за това има причина.

Haute Couture шоуто на Balenciaga за колекция есен-зима 2022/2023 всъщност доведе най-звездните личности директно на подиума във френската столица. Дуа Липа, Наоми Кембъл и Бела Хадид също се включиха в събитието. А за феновете на телевизионните сериали, държим да отбележим, че Кристин Куин също беше на котешката пътека!

Като истински професионалисти те представиха модната колекция със стил и огромна доза звезден блясък, а изкуственият интелект и моделите, създадени от рециклирани материали, впечатлиха публиката.

Никол Кидман – по-футуристична от всякога

Модното шоу бе открито от модели с прикрити лица, благодарение на полиуретановите козирки, проектирани от Mercedes-AMG F1. Всички облечени предимно в модерен неопрен, напомнящ на материята Gazar на Кристобал. Представиха и интересен модел чанти, изработени от Bang & Olufsen.

Шоуто завърши с разтърсващи рокли, носени от най-изявените диви. Представянето на Никол Кидман веднага впечатли избраната публика. 51-годишата красавица покори модния подиум на ревюто на Balenciaga Couture с футуристично творение – рокля с едно рамо и шлейф с метален ефект, комбинирана с дълги черни ръкавици.

Препратката е към Джейн Фонда в образа на Барбарела, но също така и към модните ревюта на марката от 90-те. Сребристата рокля накратко е истинско бижу!

Ким Кардашиян и Никол Кидман заедно в името на висшата мода

По-отдадените на уличния стил от вас няма как да не са забелязали, че Никол Кидман носеше чифт слънчеви очила Balenciaga, слагани няколко пъти в миналото от средната сестра в най-известното семейство на Америка.

Ким изцяло в черно

Ким, в компанията на дъщеря си Норт Уест, изглежда толкова готино. Визията й се позовава на черния цвят, който пък е вечната класика. Естествено, че 9-годишното момиченце беше на първия ред на ревюто, откъдето аплодира майка си в компанията на Крис Дженър. А Никол Кидман пък бе подкрепена от съпруга й Кийт Ърбан.

Но нека се върнем към Ким за момент. Тя се появи на модния подиум, обгърната в рокля тип русалка с ефект на втора кожа. С дългите си ръкави, изцяло в черно от глава до пети, просто неотразима.

След събитието изненадите продължиха. Именно тогава се състоя и прерязването на лентата на магазина, посветен на haute couture творенията на марката в Париж. Това е първият по рода си обект, на същия адрес, където се помещаваше бившето ателие на Кристобал на 10 Avenue George V, открито през 1937г., но затворено след смъртта му.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Из апартамента на Никол Кидман в небесата

Hero Slider