Зашеметяваща Амал Клуни на езерото Комо

Амал Клуни и Джордж Клуни са олицетворение на „couple goals“. Те бяха забелязани да пристигат с лодка на езерото Комо. Двамата се насладиха на романтична вечеря в луксозен хотел в Италия в петък, 15 юли.

Красивата двойка слезе от своята лодка, за да посети Grand Hotel Tremezzo, разположен на най-красивото италианско езеро Комо. Амал прикова всички погледи към себе си, докато се държеше за ръка с не по-малко елегантния си съпруг. Джорж бе облечен в сив костюм, но по-впечатляващо изглеждаше неговата съпруга.

Красивата адвокатка беше с пусната коса и бяла рокля с щраусови пера на подгъва. Амал бе допълнила визията си със страхотни диамантени обеци, сребърен клъч и високи токчета. Съпругата на Джордж Клуни беше като истинска италианска забележителност – нежна, но впечатляваща.

Романтичната вечеря на двойката се осъществи непосредствено след забавна разходка с техните деца – 5 – годишните близнаци Ела и Александър. Четиричленното семейство се наслади на разходка с лодка, близо до дома си на едноименното езеро Комо.

Амал Клуни и съпругът и Джордж изглеждат все по-влюбени, откакто се ожениха през септември 2014 г

Не е тайна, че феновете останаха изключително изненадани, че холивудският ерген се ожени. Те бяха и още по-изумени, че именно Джордж стана баща през 2017 г.

Самият актьор сподели: „Слушайте, не исках да се женя. Не исках да имам деца. И тогава това необикновено човешко същество влезе в живота ми и аз просто се влюбих лудо. От момента, в който я срещнах знаех, че всичко ще бъде различно.“

Известните съпрузи Джорж и Амал Клуни отседнаха в Италия през последните няколко седмици, почивайки си на езерото Комо. Именно там двойката притежават луксозна вила.

Често към тях се присъединяват и членове на семейството им. Така се случи и този път. Към звездната двойка се присъединиха и тъщата на Джордж – Бария Аламудин, Тала Аламудин и сестрата на актьора – Аделия Клуни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Амал Клуни, Кери Уошингтън и още от жените на годината на Time