Тейлър Суифт надмина Ариана Гранде

До сега Ариана Гранде обираше всички награди и рекорди в музикалната индустрия, но вече Тейлър Суифт изцяло я задмина с новия си сингъл.

Тейлър Суифт успява да накара феновете си да чакат с нетърпение новите й проекти по-добре от всеки друг. Това доказа и песента й “Ме”, която постигна рекорден успех.

Youtube потвърди, че тя се е превърнала в най-слушания сингъл в първите 24 часа от публикуването си – с 65,2 милиона гледания на видеото. Преди това Ариана Гранде държеше рекорда с 55 мил.

Така Тейлър може да се похвали, че е първата жена, постигнала такъв успех, както и първият изпълнител изобщо с толкова популярен сингъл. Сред групите подобна титла държи корейската група BTS с песента им в колаборация с Холзи “Boy With Luv”. Те натрупаха 74 милиона гледания за първите 24 часа.

Тейлър Суифт дължи успеха си на добре подготвените пиар ходове, които взима в последните години. Тя създава вълнение около новите си проекти много преди публикуването им. За всяка нейна песен се спекулира седмици преди да бъде чута.

Този път тя си играеше с любопитството на феновете, като носеше само розово в дрехите си и публикуваше препратки към клипа в инстаграма си.

Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

Тейлър Суифт и Джейсън Деруло ще стават котки