Тейлър Суифт и Джейсън Деруло ще стават котки

За новият филм по музикъла “Котки” звезди като Тейлър Суифт, Джейсън Деруло, Джеймс Кордън и Ребел Уилсон ще се превърнат в мустакати домашни любимци.

“Котки” е мюзикъл на Бродуей, появил се за първи път през 1892 година. Това го рекордьор по най-дълго изпълняване на сцената. Създаден е по книга  на Т. С. Елиот –  „Популярна книга за Котките на Стария Опосум”, а от декември ще има и филмова версия.

За такава се говори дълго време и проекта никога не успява да бъде реализиран, но този път наистина ще се случи. Продукцията вече приключва и съвсем скоро ще можем да видим първите трейлъри.

Имаше спекулации дали  проектът ще бъде създаден само с актьорска игра или ще има и специални ефекти. За сега се смята, че актьорите ще изиграят ролите си с помоща на грим, а по-късно ще се добавят и допълнителни подобрения по визията им с компютър.

Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

Във филма ще участва много интересен състав. Една от най-големите изненади беше Тейлър Суифт в една от главните роли. Това ще бъде нейния втори проект на големия екран. Звучи много подходящо за нея, защото тя е известна с това колко обича котките си.

Заедно с нея ще се появи и Джейсън Деруло, който за първи път ще се снима във филмова продукция. Джеймс Кордън, Ребел Уилсън, Дженифър Хъдсън и други също ще се присъединят към котешката компания.

По повода Ребел Уилсън разказа, че много странно да игрят като котки по цял ден – трябва да ходят на училище, където да се преструват заедно.

И Дженифър Хъдсън със звезда на Алея на славата