Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

В края на тази година певицата ще стане на 30 и започва да си дава равносметка за какво е преминала през годините и какви са уроците, които е научила.

В интервюто си за списание “Elle” певицата споделя как не може да повярва, че е на 29, когато все още се чувства като тъкмо навършила пълнолетие. Но стъпвайки в своите 30 години, иска да сподели с нас някои от важните уроци, които е научила през това време.

Едни от важните поуки, които си е взела, е да поставя себе си на първо място. Това означава да оставя социалните мрежи настрана от време на време, да прави това, което е най-добро за самата нея и да не бъде твърде мила с всеки.

“Бъди като змия – хапи само, ако някой стъпи върху теб.” – каза тя като препратка към последния й албум.

Научила се е и да приема провалите. Както в кариерата, така и в някой излишен килограм по тялото й. Тейлър осъзнава, че човек не може да бъде перфектен. Отнело й е повече време да разбере това, защото обществото го очаква от нас, особено жените.

Разказва, че си е взела поука и първо да опознава хората. Тя има репутацията да се хвърля във връзки, без да познава човека до себе си и това й е довело много проблеми през годините.

Тейлър Суифт се лекува с песни

Дори в грижата за кожата си е научила много. Разказва, че с всяка следваща година осъзнава, че вече трябва да полага повече старание в козметичната си рутина.

Разбрала е и че често се самонаказва. Майка й в детството не е трябвало да й се кара. Тя сама се наказвала – подобна на това, което прави сега. Днес тя осъзнава, че трябва да се научи да си прощава.

Наред с всичко това, певицата се е научила и да прави страхотни коктейли. Все пак това също е много важен урок в живота.

Ед Шийрън и Тейлър Суифт триумфираха на наградите Billboard

Тейлър Суифт срещу всички

Popular