Latest look: Тейлър Суифт и новата й прическа

Тейлър Суифт е добавила розово омбре в края на косата си и побърза да се разходи с новата си прическа с тоалет, който подчерта промяната.

Тейлър Суифт обича да си играе с любопитството на феновете си преди да пусне нов албум на пазара. Този път тя отново започна с преобразяването на стила, както и на Инстаграма си. Няколко седмици вече виждаме само розовия цвят в профила на звездата.

Минатала седмица ни даде знак, че нещо голямо ще се случва на 26 април в описанието на снимка в профила си. Оттогава тя всеки ден обновява сторитата си с обратно броене до този ден и точния час, в който очакваме албума, и добавя в описанието на снимките избраната дата.

Вчера тя се появи и с нова прическа и тя, разбира се, също е розова. Омбрето й преминава от традиционното й русо към ярко розово и изглежда много кокетно и забавно.

Феновете са убедени, че това отново е препратка към новия албум, защото на единия й тоалет имаше написано нейното име в бяло. То трудно се забелязва заради бледо розовия фон на блузата, но феновете не го пропуснаха.

Дрехата, която най-вероятно ще се продава като тематична за албума й, тя комбинира с къси панталонки в розов флорален мотив. Обувките й също бяха в бонбонения цвят и така само чантата й се различаваше от темата на тоалета.

По-късно през деня Тейлър се показа с друга визия в същата гама. Този път избра палто в червено и розово каре, от което се подаваше лятна рокля в познатия флорален мотив. Звездата сложи и любимото си червено червило, прибра косата си на ниска опакшка и комбинира с чанта в бебешки розово с котка на нея.

Тейлър Суифт и Джейсън Деруло ще стават котки

Освен че ни накара да се вълнуваме за новия албум, Тейлър успя да ни впечатли със стилните си решения. Единственото, за което можем да поспорим, е изборът й на чантите, но пък кой знае, може би и в тях си има резон… освен очевидната причина, че певицата просто много обича котки.

Вижте галерията за повече кадри от визиите.

Снимки: Profimedia

Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

Тейлър Суифт се лекува с песни