Сватба и турне за Бионсе

Макар да роди преди малко повече от месец, Бионсе не смята да губи и миг и вече е готова да се завърне с гръм и трясък на музикалната сцена.

Оказва се, че раждането на близнаците Сър и Руми е вдъхновило певицата да твори усилено и дори се е амбицирала отново да се възкачи на първите позиции в музикалните класации. Запознати разкриват, че Бионсе вече е готова с няколко обещаващи песни.

Бионсе е в страхотна форма месец след раждането

“Бионсе вече здраво се е захванала за работа. Тя планира и изненадващо турне за феновете, което скоро ще анонсира. Тя е по-надъхана от всякога и няма намерение да се оттегли и да позволи на някого да я измести. Наела е бавачки за децата и влиза във форма”, разкрива източник пред американските медии.

Instagram моменти: Любовта на Бионсе и Джей Зи в снимки!

Джей Зи проговори за изневерите си

Изглежда, че певицата кипи от енергия. Освен, че се грижи за новородените си бебета, записва песни, тя подготвя и втора сватба. Приближен до Бионсе и Джей Зи разкрива, че двамата са решили отново да се врекат един на друг, след като вече са преодолели всички трудности покрай изневерите на рапъра и връзката им изживява ренесанс. Наскоро Джей призна, че бракът му “не е бил изцяло изграден на 100% истина”. Той обаче призна, че е трябвало да работи дълго време над себе си, за да се изправи пред трудностите в себе си и семейството и да ги преодолее.