Instagram моменти: Любовта на Бионсе и Джей Зи в снимки!

Когато Бионсе и Джей Зи се запознават през 1999 г. тя вече е звезда, но славата й няма общо с тази в момента.

Тогава тя е на 19 и все още живее с родителите си в Хюстън, като баща й Матю напуска работа, за да стане мениджър на Destiny’s Child, а майка й е стилист на групата. Джей Зи пък е на 30 и тепърва започва да жъне успехи като хип-хоп звезда. Още тогава двамата са доста потайни около връзката си, въпреки че веднага след като Би се разделя с момичетата от Destiny’s Child, прави дует с него и това предизвиква интерес. В първия й соло албум от 2003 г. Dangerously in Love Джей Зи присъства в две песни, включително първото видео и сингъл Crazy in Love.

Бионсе и Джей Зи имат близнаци!

От тогава до днес връзката им е преминала през много изпитания, включително медийни скандали, свързани с изневери, развод, вражди с колеги и т.н. Едно обаче остава непроменено – те са една от най-известните двойки в шоу бизнеса, но въпреки това успяват да държат личния си живот далеч от очите на феновете си.  

Бионсе и Джей Зи рядко дават интервюта. Вместо това, те публикуват снимки в Instagram и по този начин контролират информацията, която циркулира в медиите. Кадри от червения килим, семейни почивки, сватби и концерти – всичко това намира място в социалната мрежа и личния сайт на певицата Beyonce.com.  

По същия начин изпълнителите избраха да съобщят на света, че чакат близнаци. Бионсе позира по бельо пред стена от цветя и обявява, че със съпругът й отново ще стават родители. За кратко време снимката се превърна в най-харесвания пост в Instagram, като към днешна дата има близо 11 млн. лайка.  

Тяхната любовна история, разказана чрез снимките, споделени в социалната мрежа, проследяваме в галерията!