Джей Зи проговори за изневерите си

Новият албум на Джей Зи “4:44” вече е факт, а в 11-минутно документално филмче той най-сетне призна за изневерите си.

Всички бяха наясно с проблемите между Джей и Бионсе, тя дори ги възпя в последния си албум Lemonade, но до днес никой не знаеше със сигурност какво се случва в брака им. Докато рапърът не си призна!

“Това е истинският ми живот. Построихме си красив дворец на нашата връзка, който обаче не беше основан от 100-процентова истина и започна да се пропуква. Случваха се разни неща и публиката започна да ги вижда. И тогава стигнахме до момента, в който разрушихме всичко и започнахме отначало. Най-трудното нещо, което някога съм правил,” споделя Джей Зи.

Instagram моменти: Любовта на Бионсе и Джей Зи в снимки!

Той допълва, че бракът му с Бионсе е “по-голямо изпитание отколкото прострелването му през трудното му детство в Бруклин”. Във видеото той дори разказва за тяхна семейна ваканция, по време на която е трябвало да моли жена си да не го напуска. Той дори се извинява в една от песните си.

“Ако децата ми знаеха… Дори не знам какво бих направил / Ако вече не могат да ме гледат със същите очи, вероятно ще умра от целия този срам / “Какво си направил? С коя? На кого му пука за тройка, когато си със сродната си душа? И рискуваш всичко за Блу? / Съжалявам. Отне ми твърде много време за тази песен. Не ви заслужавам”.

Вижте тук фантастичното ТЯЛО на Бионсе от преди да забременее!

В момента изглежда двойката вече е закрепила връзката си. Отскоро двамата се радват и на ново попълнение в семейството – близнаците Руми и Сър.