Бионсе в секси мини рокля месец след раждането

Малко след като представи близнаците си Сър и Руми пред света, Бионсе се завърна към обичайния си Instagram стил. 

Поп иконата често публикува снимки на своите визии в социалната мрежа. А след като в четвъртък вечерта папараци щракнаха певицата след събитие в Лос Анджелис, самата тя побърза да качи няколко кадъра в профила си. На тях виждаме Би готова да придружи съпруга си навън, облечена в подчертаващ извивките й тоалет. 

Секси мини рокля в комбинация с бяла риза, сандали на висок ток в цвят бордо и пухкава чанта са изборът на певицата. Дългата и руса коса е стилизирана в едри къдрици, свободно спускащи се по раменете й.

Медиите зад Океана не пропуснаха да подчертаят факта, че Бионсе е в страхотна форма само месец, след като роди близнаците си. Очевидно това е била и целта при избора й на тоалет, с който подчертава бюста и краката си.

Любовта на Бионсе и Джей Зи в снимки!

Припомняме ви, че изпълнителката на “Drunk In Love” дари съпруга си Джей Зи с близнаци миналия месец. Бебетата се родиха преждевременно и бяха задържани за наблюдение в болницата, но вече са у дома с родителите си и по-голямата си сестра Блу Айви. Първата им снимка Би публикува в Instagram, потвърждавайки, че бебетата носят имената Сър и Руми Картър.