Райън Гослинг и Марго Роби ще работят заедно по нов проект

Райън Гослинг и Марго Роби се обединяват отново за „Ocean’s Eleven“. Актьорите току-що приключиха съвместните си снимки за филма „Барби“ на Грета Геруиг, който ще бъде в кината на 21 юли.

Е, сега нещата малко се променят… Всъщност на 6 март те ще се срещнат отново на снимачната площадка, за да започнат заснемането на популярен проект, развиващ се в Европа през 60-е години.

Въпросната сага за грандиозен обир започва своята интерпретация в кино средите с Франк Синатра в ролята на Дани Оушън, а след това бе възобновена от Джордж Клуни и Брад Пит.

Адаптацията се превръща в изключително успешна звездна трилогия с актьорски състав, в който участват още Джулия Робъртс, Ал Пачино и Мат Деймън.

Римейкът с участието на Райън Гослинг и Марго Роби ще бъде факт лятото на 2024 г.

Добре знаем, че графикът на актрисата е изключително натоварен. На 19 януари тя ще бъде по кината с „Babylon“, заедно с Брад Пит. Тази премиера идва малко след друга такава, отново с участието на Марго Роби, а именно във филма „Амстердам“.

Райън Голсинг, от своя страна, се превърна в истинска сензация с участието си в „The Gray Man“.

Признаваме си, че търпеливо очакваме и филмовата сензация „Барби“, която ще може да наблюдаваме на голям екран това лято.

Е, двойката на Райън Гослинг и Марго Роби наистина ни обещава солидна доза искри.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Марго Роби е била „ужасена“ от изтичането на информация за „Барби“