Райън Гослинг ни доказва, че очарователният принц все още съществува

Няма нужда да си мечтаем! Райън Гослинг е тук в костюм на Gucci и е очарователен. Актьорът е дъхът свежест, който всички ние заслужаваме в този горещ юлски ден. Гледайки екрана с втренчен поглед ще видим красивия Гослинг в бледо синьо сако с класически ревери, раирана риза и светли панталони в цвят слонова кост.

На практика така изглежда перфектната му визия за предпремиерата на най-скъпия шпионски трилър в историята на Netflix, а именно „The Gray Man“. Събитието се проведе в Лос Анджелис, а Гослинг събра всички погледи върху себе си.

Актьорът ще бъде мъжът в сиво на големия екран. А в светлите и пастелени нюанси определено завладява всички ни. Със своята модерна визия и ослепителна усмивка, Райън Гослинг изглежда вече канализира своя вътрешен образ на Кен. Факт е, че вече нямаме търпение да му се възхищаваме и в супер готината роля на най-известната пластмасова кукла в света.

Но образът му в „The Gray Man“ ще бъде не по-малко емблематичен. Райън Гослинг споделя, че са му били нужни много тренировки, за да го изгради, а зад продукцията стои и невероятен екип от каскадьори. „Преминах през всички стилове на бойни изкуства, а след това имах член на Delta Force за консултант“, споделя звездата.

„The Gray Man“ всъщност е доста преувеличен като цена. Бюджетът му от 200 милиона долара го превръща в най-скъпия филм на Netflix до сега. Базиран на едноименния роман от 2009 г. на Марк Грийни, филмът е обявен и за първия франчайз, на който платформата гигант залага. И си личи!

Райън Гослинг като екшън герой

Основната цел на „The Gray Man“ вероятно е да утвърди Райън Гослинг като екшън герой. Тук той не разбива сърца, а дори напротив – чупи вратове и стреля много, убивайки много от въоръжените си до зъби врагове.

Новият екшън трилър тръгва по кината на 12 юли.  В стрийминг платформата Netflix излиза на 22 юли. Едно е сигурно! Блокбъстърът с участието на Райън Гослинг, Крис Еванс, Ана Де Армас и много други, е следващият екшън филм, който всички ще обсъждат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Райън Гослинг проговори за дъщерите си