Брад Пит и Марго Роби в трейлъра на филма „Вавилон“

Изглежда Брад Пит е прегърнал златния си момент, след като пристигна с „Bullet Train“ и се разходи по червения килим във Венеция заедно с Ана де Армас на предпремиерата на „Блондинка“.

Днес звездният актьор участва в трейлъра на „Вавилон“, където споделя снимачната площадка с новата си екранна половинка Марго Роби.

Вдъхновен от преходния период, в който немите филми отстъпиха мястото си на по-класическите хитове в Холивуд, „Вавилон“ от Деймиън Шазел, показва хаоса, генериращ промяната на актьори, режисьори и служители, които е трябвало да се адаптират към този нов начин на работа.

Във филма Брад Пит играе ролята на Джак Конрад, стара филмова икона, която се натъква на амбициозната актриса Нели ЛаРой /изпълнена от Марго Роби/, млада жена, пристрастена към кокаина, алкохола и най-силните зависимости, познати на най-дивия Холивуд от 1920 г.

Историята ще ни разкаже за беграничните амбиции, ексцесиите, въздхода и падението на някои герои, пренаситили света на киното в ерата на упадък и необуздана поквара.

„Вавилон“ може да се похвали с респектиращ актьорски състав

Характеризиращ се с елегантна и доста впечатляваща атмосфера, филмът ще ни покаже актьорски състав, включващ Брад Пит, Марго Роби, Оливия Уайлд, Тоби Магуайър, Самара Уийвинг, Джийн Смарт, Ли Джун Ли и много други знаменитости.

Името на Ема Стоун обаче не фигурира в списъка. Първоначално наета за ролята на Нели, актрисата е принудена да се откаже от проекта поради други работни ангажименти.

Новият филм с Брад Пит ще бъде пуснат по кината на 6-и януари 2023 г., но изглежда вече постига успех, благодарение на увлекателния си филмов трейлър, който няма как да не ни заинтригува.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брад Пит със собствена колекция кашмирени дрехи