„Барби“: Първият официален тийзър е тук

Истината е, че това е един от най-дългоочакваните филми на 2023 г. и затова не бива да се изненадваме от стратегията за лансирането и популяризирането му. „Барби“ се превърна в продукт, обичан не само от масовката, но и от хората, разбиращи от качествено кино.

Първият тийзър на проекта, режисиран от Грета Геруиг, всъщност е препратка към един от шедьоврите на Стенли Кубрик, а именно „Космическа одисея“. Както виждаме в най-новия ключ към „Барби“, първоначалната сцена със силно визуално въздействие много наподобява творенията на Кубрик.

Е, вероятно няма да я видим в окончателната редактирана версия на трейлъра, но е факт, че успя да събуди ентусиазма на онези, които имат повече съмнения около самия филм, посветен на добре познатата ни кукла.

Марго Роби е много висока и изумително красива в „Барби“

Както вече казахме, първоначалната сцена наподобява най-известната поредица на Стенли Кубрик, разбира се, с участието на Марго Роби. Тийзърът ни показва и няколко бързи последователности от действителния филм, много колоритни и ефектни. А главната героиня буквално намига на зрителите, като ни дава да разберем, че ни очаква много смях и забава с Райън Гослинг в ролята на Кен.

За да разберем всичко останало, ще се наложи да изчакаме до предстоящото лято, когато филмът ще излезе по кината, вероятно след представянето му на фестивала в Кан.

Сигурни сме, че проектът на Грета Геруиг ще ни демонстрира, че този свят, наситен с цветове и пластични движения, наистина може да ни отведе отвъд повърхността и да оправдае много силно очакванията ни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Раян Гослинг ще изиграе ролята на Кен във филма за Барби с Марго Роби

Hero Slider