Миранда Кер: След Орландо бях с тежка депресия

Вечно усмихнатата Миранда Кер изненада феновете си с признанието, че е страдала от тежка депресия след раздялата със съпруга си Орландо Блум.

Двамата се разведоха през 2013 г. и останаха в перфектни отношения, които запазват и до днес. И макар всичко да ни се струваше идеално, не е било съвсем така за супермодела.

“Когато се разделихме с Орландо, изпаднах в много тежка депресия“, казва тя днес. “Никога не съм разбирала дълбочината на това състояние или каква точно е реалността, тъй като съм естествено щастлив човек”, казва тя.

Миранда открила своя лек в ароматерапията. “Обърнах се към водещ ароматерапевт и тя ми направи едно лекарство специално за мен. Когато си сложа от този аромат, се чувствам така, сякаш някой ми дава една огромна прегръдка. Действа изключително успокояващо”, категорична е Кер. Въпросният аромат включвал комбинация от сандалово дърво, жожоба, кедрово дърво, иланг-иланг и казанлъшката Роза Дамасцена.

На този етап обаче, всичко това е зад гърба на красавицата, която отново откри щастието и спокойствието в лицето на основателя на Snapchat – Евън Шпигел. И госпожица Кер в момента е сгодена и догодина вече ще е омъжена жена.