Миранда Кер и Евън Шпигъл вдигат сватба

Миранда Кер отново вдига сватба. Този път избраникът на сърцето й е милиардерът Евън Шпигел.

Моделът планира голяма сватба през 2017 година. Миранда и създателят на Snapchat вече имат и дата за щастливото събитие. Двамата обаче крият точния ден. “Ще бъде следващата година. И истината е, че вече нямам търпение”, споделя бъдещата булка.

Кер споделя, че въобще не е очаквала предложението на най-младия милиардер в света. “Не го очаквах, наистина. Той ми каза: Миранда, това е първият и последен път, в който ще коленича пред теб. При което аз започнах да треперя от щастие, стана ми много емоционално“, заяви 33-годишната красавица.

Това не е първи брак за Миранда. Супермоделът бе омъжена за актьора Орландо Блум, от когото има момче – Флин. Двамата се разделиха през 2013 година, но останаха в добри отношения. Те дори си взеха къщи в съседство в Лос Анджелис и всеки ден са заедно. “Смятаме, че това решение е правилно за нашия син. Сега с Орландо живеем на 5 минути един от друг. Всичко се върти около сина ни и неговото благополучие. Ние винаги много ценим възможността да бъдем заедно”, призна преди време моделът.

И докато в момента Миранда се готви за своята сватба, Орландо има връзка с певицата Кейти Пери.