Миранда Кер: Орландо харесва новия ми приятел

Миранда Кер за първи път повдига завесата на любовния си живот и връзката си с основателя на мобилното приложение Snapchat – Евън Шпигел.

Моделът признава, че вече е запознала новия си приятел не само със сина си Флин, но и с неговия баща Орландо, с когото са в страхотни отношения. Брюнетката обаче разкрива, че тези отношения са единствено в името на малкото им момченце. „Щастието на нашия син Флин си остана наш приоритет, затова ни се наложи да останем добри приятели с Орландо“, обяснява Кер пред сп. Edit.



Изглежда връзката на Миранда и Евън е по-сериозна, отколкото мнозина предполагаха. Всички се осъмниха, че това е просто флирт за двамата заради разликата във възрастта им – моделът е с осем години по-голяма от милионерът.

„Той е на 25, но се държи като 50-годишен. Той не е по купоните. Сутрин отива на работа във Венис, Калифорния, а следобед се прибира вкъщи. Ние не излизаме навън, а предпочитаме да си стоим у дома, вечеряме и си лягаме рано“, обяснява Миранда.

Кер добавя, че е получила благословията на Орландо за новата си връзка. „С бившия ми мъж се разбрахме да запознаваме новите си половинки с детето, ако сме имали поне 6-месечна връзка с дадения човек. Аз вече запознах Флин с Евън и мисля, че нещата между тях вървят добре. Орландо също харесва Евън. Ние сме просто едно модерно семейство сега!“

Снимки: сп. Edit

Звездите с най-красиви извивки