Мария Илиева: “Срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая”

В последните месеци от бременността си Мария Илиева е в трепетно очакване, но вълнението в живота й е започнало още от срещата с новия й партньор.

По време на участието си в последния епизод на предаването “Събуди се” по Нова певицата разкри малка част от личния си живот. Макар и да продължава да крие името на половинката си, Мария споделя, че в неговото лице е открила истинско щастие.

Мария Илиева чака момиче?

“Чувствам се прекрасно, обичана. Мисля, че срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая”, разкрива изпълнителката. “Тази любов всъщност ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта, не бива да остава на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва това.”

“Той е моето вдъхновение за изкуството ми, защото е олицетворение на всичко хубаво, събрано на едно място”, допълни още Мария във връзка с песента й “Любов”.

Илиева неведнъж нарича себе си късметлийка – както в любовта, така и в работата. “Благодарна съм за начина, по който животът ми се стече – за всички грешки и поуки, за цялото щастие и за шансовете, които са давани на смелите ми решения”, сподели за живота си Мария в предишно интервю.

Преди тази връзка изпълнителката бе обвързана с по-младия от нея футболист, Георги Михайлов, бащата на първородния й син, Александър, но през 2018 година Мария потвърди, че двамата са се разделили. 

Popular