Мария Илиева чака момиче?

По време на гостуването си в БНТ Мария Илиева разкри повече за новата музика, за бременността и за следващите приключения, които й предстоят.

През уикенда Мария, която разкри, че е бременна за втори път преди месец, и синът й, Александър, гостуваха на предаването на Георги Любенов и изглежда разкриха пола на следващото бебе в семейството.

В отговор на въпроса по темата малкият Алекс съвсем по детски отговори, че очакват сестриче. Макар и Илиева да избра да не потвърди, но и да не отрече дали това е вярно, за първи път получаваме намек за пола на чаканото бебе.

През останалата част от интервюто Мария насочи вниманието към въпросите, свързани с работата й, вместо с тези за бременността. Певицата разкрива, че има много бъдещи проекти планирани и очевидно не смята скорошното й раждане да я забави по пътя й за дълго.

“Много съм щастлива за всичко, което имам. Благодарна съм за начина, по който животът ми се стече – за всички грешки и поуки, за цялото щастие и за шансовете, които са давани на смелите ми решения”, споделя за живота си Мария.

Преди няколко дни известната българска звезда проговори за вълнуващата тема за бременността й в Instagram профила си и призова да оценяваме трудностите, през които майките преминават на ежедневна база. “Да си майка е велико!” – написа тя.

Вижте цялото интервю с Мария тук:

Popular