Мария Илиева: “Срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая”

Певицата споделя за щастието, което е открила във връзката си

В последните месеци от бременността си Мария Илиева е в трепетно очакване, но вълнението в живота й е започнало още от срещата с новия й партньор.

По време на участието си в последния епизод на предаването “Събуди се” по Нова певицата разкри малка част от личния си живот. Макар и да продължава да крие името на половинката си, Мария споделя, че в неговото лице е открила истинско щастие.

Мария Илиева чака момиче?

“Чувствам се прекрасно, обичана. Мисля, че срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая”, разкрива изпълнителката. “Тази любов всъщност ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта, не бива да остава на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва това.”

“Той е моето вдъхновение за изкуството ми, защото е олицетворение на всичко хубаво, събрано на едно място”, допълни още Мария във връзка с песента й “Любов”.

Илиева неведнъж нарича себе си късметлийка – както в любовта, така и в работата. “Благодарна съм за начина, по който животът ми се стече – за всички грешки и поуки, за цялото щастие и за шансовете, които са давани на смелите ми решения”, сподели за живота си Мария в предишно интервю.

Преди тази връзка изпълнителката бе обвързана с по-младия от нея футболист, Георги Михайлов, бащата на първородния й син, Александър, но през 2018 година Мария потвърди, че двамата са се разделили. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дамяно от Måneskin говори за успеха
Горещи новини23 СЕПТЕМВРИ 2022

Дамяно от Måneskin говори за успеха

Фронтменът на италианската рок група сподели вижданията си за популярността, получена след музикалния формат „X Factor“.

Тейлър Суифт стартира „Midnights Mayhem with Me“ в TikTok
Горещи новини23 СЕПТЕМВРИ 2022

Тейлър Суифт стартира „Midnights Mayhem with Me“ в TikTok

Суперзвездата стартира нов проект, за да разкрие списъка с песни от новия си албум.

Разделени ли са Хари Стайлс и Оливия Уайлд?
Горещи новини23 СЕПТЕМВРИ 2022

Разделени ли са Хари Стайлс и Оливия Уайлд?

Още от появата им във Венеция, коментарите за една от най-обсъжданите двойки не спират. Съществуват ли всъщност признаци на раздяла?