Да, Мария Илиева и бащата на сина й са разделени

Мария Илиева и Георги не живеят заедно и вече не са двойка.

Това сподели лично Мария в телевизионно интервю.

От раждането на сина им Александър, който се появи на бял свят през януари, не е минала дори една година, но пътищата на двамата родители вече окончателно са се разминали.

За щастие, Мария се чувства добре и споделя, че се справя чудесно като майка. Тя дори намира време да твори и да подготви нов албум.

“Ще споделя, че с бащата на Александър не живеем заедно и не сме заедно. За щастие се справяме чудесно. И аз, освен че се чувствам на мястото си като родител, това ме вдъхновява и окрилява да творя. Успявам да работя, да имам моите концерти и участия и успях да се справя с подготовката на новия ми албум. Така че всичко е наред” – обобщи Мария Илиева в предаването “Папараци”.

Връзката на Мария (40) и по-младия от нея Георги продължава кратко. Самата Мария разказва, че не са чакали дълго, преди да решат да имат дете.

Още преди раждането на Александър, Мария сподели: “С Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив – забременях веднага след като го решихме”.

Междувременно кариерата на звездата се развива добре, въпреки грижите около сина й. Наскоро тя получи престижната награда “Жена на годината” на традиционната церемония на списание Grazia.