Лили Колинс ще участва в нов сериал

След невероятния успех на сериала на Netflix – „Emily in Paris“, Лили Колинс се готви за своята нова изява. Актрисата всъщност ще участва в адаптация на психологическия трилър по сценарий на Лиза Лутз – „Съучастничката“, за Prime Videos.

Сюжетът на сериала ще разкаже историята на Луна Грей и Оуен Ман, двама приятели, които учат в колеж и се оказват замесени в необяснимата смърт на човек, много близък до тях. Факт, който дълбоко ще бележи живота им, а няколко години по-късно отново ще бъдат обърнати с главата надолу от убийството на съпругата на Оуен.

Сериалът, освен че разказва мрачна история, също ще се занимае отблизо със силата на споделянето, както и с безпокойството, което може да възникне, когато неочаквани събития в живота ни карат да се чудим дали наистина познаваме хората, които обичаме най-много.

Лили Колинс в главната женска рокля, както и в тази на изпълнителен продуцент

В рамките на сериала, Колинс ще има тежката задача да се превъплъти в две роли – главната женска роля, но и тази на изпълнителен продуцент, която споделя със съпруга си и режисьор Чарли Макдауъл. Двойката е работила и в миналото заедно по филма „Windfall“.

Очаквайки да видим Лили в този нов смущаващ трилър, можем да заблудим чакането с предстоящото лансиране на третия сезон на „Emily in Paris“, чиито епизоди ще се излъчват по Netflix от 21 декември 2022 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как Лили Колинс се подготвя за GO Gala в Ел Ей

Hero Slider