Любовта витае във въздуха в сезон 3 на „Emily in Paris“

Първият поглед към предстоящия трети сезон на хитовия сериал на Netflix – “Emily in Paris” е тук. И честно казано, любовта определено витае във въздуха. Добре де, може би и малко драма…

Прекрасните първи снимки, към които можете да надникнете по-долу, показват повече от визиите в сериала, които определено са впечатляващи.

За момента виждаме, че Емили /Лили Колинс/  все още живее най-добрия парижки живот с приятелите и колегите си. А нещата между нея и Алфи изглежда се нажежават. От другата страна на нейния малък любовен триъгълник стоят отношенията й с Габриел, които очевидно са леко обтегнати.

Една година след като се премества от Чикаго в Париж за мечтаната работа, Емили се озовава на решаващ кръстопът във всеки един аспект от живота си в сезон 3. Изправена пред два много различни избора, главната героиня ще трябва да реши къде точно присъства лоялността й – на работа и в романтичния й живот – и какво влияние ще окажат тези решения за нейното бъдеще във Франция.

Но нали не си мислите, че приключенията за Емили ще приключат в сезон 3 на „Emily in Paris“?

Напротив! Емили ще продължи да се потапя в приключенията и изненадващите обрати, които животът в Париж и предоставя.

Създателят и шоурънър Дарън Стар се завръща начело на третия сезон на номинирания за „Emmy“ сериал. В допълнение към Колинс, Браво и Лависконт се завръщат добре познатите ни актьори –Ашли Парк, Камий Раза, Филипин Лерой-Болю, Самюел Арнолд, Бруно Гуери и Уилям Абади.

„Emily in Paris“ е продуциран от MTV Entertainment Studios, Darren Star Production и Jax Media.

Датата на излизане на сезон 3 все още не е обявена, но разберем ли я, бъдете сигурни, че веднага ще ви информираме.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Колко би ни струвало да живеем като Емили в Париж?

Hero Slider