Ето как Лили Колинс се подготвя за GO Gala в Ел Ей

С външен вид, вариращ от нежен грим до пълен блясък с изящно котешко око и червени устни, Колинс прегръща пълна гама от изтънченост и красота. За появата си на Go Gala в Лос Анджелис, която събира средства за уязвими дечица по целия свят, актрисата избра да работи с гримьорката Фиона Стайлс.

Именно тя се погрижи да създаде мек и опушен поглед на очите й, допълнен от бледорозови устни, използвайки продукти на Lancôme.

Какво се крие зад подготовката на Лили Колинс?

Актрисата сподели в интрвю, че нейното ежедневие започва със събуждане около 7:30 сутринта от кучето й Редфорд. След това съпругът й Чарли приготвя специално капучино с бадемово мляко, докато тя води своя дневник или чете книги за медитация. Преди да започне със своята подготовка, Лили Колинс намира време и за разходката на Редфорд из квартала.

Рутинната грижа за кожата на актрисата е свързана изцяло с простотата: малко тоник за комфорт и SPF. Това е всичко, от което кожата й се нуждае. Лили споделя, че го използва всяка сутрин, защото озарява лицето й, помагайки й да се събуди.

Преди да сложи грим, тя се опитва да подобри зоната около очите, защото по този начин успява да се отърве от тъмните кръгове. За нея е най-важно кожата й да има сияен блясък и да се чувства допълнително хидратирана и енергизирана. Също така актрисата от „Emily in Paris“ смесва крем с фон дьо тен, за да постигне перфектен и гладък естествен вид. Ето още една тайна, която не знаехме.

Самата Лили Колинс споделя, че когато не е на работа, носи съвсем минимален грим, но винаги използва спирала и балсам за устни. Познатата ни като Емили Купър актриса тренира много често. По този начин се грижи за здравето и благополучието си.

Защото да се грижим за себе си е изключително важно в иначе напрегнатото ежедневие.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лили Колинс и нейният романтичен скандинавски меден месец

Hero Slider