Първи поглед към трейлъра на „Emily in Paris“, сезон 3

След като вече бяхме заинтригувани от първите изображения от новия сезон на „Emily in Paris“, през последните няколко часа от Netflix ни зарадваха с трейлър, който предвижда, макар и само частично, какво ще се случи в новите епизоди на сериала.

След трудния старт във френската столица за Емили, нещата започват да се подобряват от работна, но не и от сантиментална гледна точка. Маркетинг експертът разделя времето си между невъзможната любов с Габриел, известен още като Лукас Браво, и интереса към Алфи /Люсиен Лависконт/, с когото героинята на Лили Колинс започва връзка, продължаваща и през следващия сезон.

Какво ни разкрива трейлърът на „Emily In Paris“, сезон 3?

Новите епизоди ще бъдат пуснати в стрийминг на 21 декември 2022 г. Главната героиня продължава да бъде любимата ни Емили, която е достигнала до решаващ кръстопът в живота си. Е, очевидно ще станем свидетели на нейния най-важен избор.

Дали сърцето й ще я отведе при Алфи или при Габриел? Решение, което ще повлияе и на кариерата на Емили, която не е решила дали да живее в Париж или да се премести в Лондон заради любовта.

В най-новия трейлър, освен че виждаме предизвикателствата, пред които Купър ще трябва да се изправи, е разкрита и новата визия на чаровната главна героиня. Бретонът отново е на мода.

Може ли промяната в стила да означава, че Емили възнамерява да направи драстична промяна и в живота си? Може би ще се довери на Алфи и ще замине с него в Обединеното кралство?

Няма да крием, нямаме търпение за 21 декември. И колкото и нови въпроси да изникват пред нас, сигурни сме, че Емили ще ни потопи в нови приключения, така както само тя може.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любовта витае във въздуха в сезон 3 на „Emily in Paris“

Hero Slider