Кралското семейство поздрави Меган и Хари за раждането на второто им дете

Цял свят приветства появата на новото дете в кралското семейство.

Новината за раждането на Лили, първата дъщеря на Хари и Меган, бързо обиколи световните медии. Как реагира кралицата и останалите в кралския двор?

В онлайн профилите на всички им бяха споделени поздравления за щастливото семейство само три часа след разпространяването на щастливата вест. По традиция първа отправи поздравите си кралицата, а след нея херцозите на Кеймбридж и принц Чарлз и Камила.

“Всички сме много щастливи от новините за раждането на бебето Лили. Честито на Хари, Меган и Арчи”, написаха Кейт Мидълтън и принц Уилям, като споделиха снимката на херцозите на Съсекс, разкрита по време на интервюто с Опра.

Принц Чарлз и Камила пък споделиха, че им желаят “доброто в този момент”.

Втората рожба на Меган и Хари се е родила на 4 юни, но щастливите родители избраха да споделят новината два дни по-късно. Много от кралските експерти предположиха правилно за името на бебето – Лилибет Даяна, с което херцозите отдадоха почит както на кралицата, така и на покойната принцеса Даяна, която тази година щеше да навърши 60 години.

Източници в кралския двор разкриха, че херцозите на Съсекс няма да споделят скоро снимки на бебето, а от изявлението им разбираме, че двамата са в почивка от ангажиментите си след раждането.

Popular