Меган Маркъл роди второто си дете!

Меган Маркъл и принц Хари станаха родители за втори път тази седмица!

Щастливото събитие се е случило на 4 юни, в 11:30 сутринта в болница в Санта Барбара. Бебето е момиченце и се казва Лилибет “Лили” Даяна Маунтбатън-Уиндзор.

“И майката, и детето са здрави и вече се настаняват вкъщи. Лили е кръстена на прабаба си, Нейно Величество Кралицата, чийто прякор в семейството е Лилибет. Второто й име, Даяна, бе избрано в памет на обичаната й баба, принцесата на Уелс”, посочват принц Хари и Меган Маркъл в специално изявление, споделено днес.

От него и разбираме, че дъщеричката е тежала малко под три килограма и половина при раждането си.

“Това е второто дете за двойката, която има двегодишен син на име Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Херцогът и херцогинята ви благодарят за топлите пожелания и молитвите, докато се радват на това специално време като семейство”, пише още в изявлението.

Как Меган и Хари ще кръстят дъщеря си?

В сайта на организацията Archewell Меган и Хари допълниха изявлението с по-лично съобщение, с което споделиха щастието си с последователите си:

“На 4 юни бяхме благословени с раждането на нашата дъщеря, Лили. Тя е много повече от всичко, което някога сме си представяли и оставаме благодарни за цялата любов и молитвите, които получихме от цял свят. Благодарим ви за продължаващата подкрепа и доброта в това специално време за семейството ни.”

Накрая на съобщението двойката апелира всеки, който е вдъхновен от щастливото събитие и иска да ги подкрепи сега, да не изпраща подарък към тях, а да дари средства в помощ на организации, които подкрепят жените и момичетата в нужда: Girls Inc., Harvest HomeCAMFED or Myna Mahila Foundation.

Меган и Хари споделиха радостната новина, че им предстои да станат родители за втори път на Свети Валентин с красив черно-бял кадър за Vogue. Моментът е бил още по-значим за двойката, след като принцеса Даяна също е обявила, че е бременна за втори път на Деня на влюбените през 1984 година.

Преди това Маркъл бе споделила, че за съжаление, е претърпяла спонтанен аборт през лятото на миналата година, затова и сега щастието на гордите родители е вероятно още по-голямо. Честито!

Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Hero SliderPopular