Семейството на Меган и Хари в нови красиви кадри

“По-прекрасно е от всяка приказка”, така Меган Маркъл описва живота си сега, въпреки трудностите, през които преминаха с Хари.

И днес най-обсъжданата тема продължава да са новите разкрития покрай интервюто на Меган и Хари. По време на разговора си с Опра те разкриха много шокиращи факти за начина, по който фактори като живота в кралското семейство и постоянното напрежение от медиите са афектирали психичното им здраве.

Но не всичко бе негативно. Двамата разкриха и радостната новина, че очакват момиченце и най-сетне са успели да открият своя хепи енд. Щастието им си проличава и в новите кадри, които те споделят с нас.

Един от тях е снимка, която изглежда е от същата фотосесия както и кадъра, с който разкриха, че очакват второто си дете. Него виждаме за първи път в профила на фотографа, отговорен за кадрите.

Освен това Меган и Хари споделиха и видео, заснето от тях, което разкрива красив момент между щастливите родители и Арчи на плажа, в близост до дома им в Калифорния.

За интервюто на Опра Уинфри с херцозите на Съсекс от CBS са платили 7 милиона долара според източници на медиите отвъд Океана. Значителната сума обаче бързо се е изплатила, след като по данни на Nielsen интервюто са гледали над 17 милиона души само в САЩ.

Popular