Ивет Лалова – атлет и модна икона на годината

Талантливата спортистка бе обявена за модна икона в категория „Спорт“ от Академията за мода.

Тази година Ивет Лалова може да се похвали с множество награди – освен приза “Атлет на годината” и спечеления “Спортен Икар”, вчера българската красавица бе наградена и за модните си постижения.

Традиционната годишна награда се връчва на спортистите, които се открояват с безупречен стил и перфектна професионална репутация.

Статуетката, създадена от бижутера Анжело Красини, й бе връчена от проф. Любомир Стойков на официално събитие в Националната художествена галерия.

В благодарствената си реч Ивет изрази признателността си с думите: „Благодаря на Академията за мода за тази награда! За мен е чест да я приема. Знам, че тя не е само за модна икона, но и за професионализъм. Надявам се, да ми донесе още повече късмет през идната година!“.

На събитието спортистката се появи с рокля от награждавания български дизайнер Елена Златева. Моделът е с интересно деколте и ресни в черно и бяло, а на гърба има допълнителен акцент, традиционен за дизайнера. (Вижте снимки на тоалета й в галерията).

Ще има ли българско име сред спечелилите Оскар тази година?

Останалите победители в тазгодишната класация на Академията за мода за най-стилни и успешни българи са: Райна Кабаиванска, Васил Петров, Цветанка Ризова, Поли Генова, Ивайло Захариев, Максим Бехар и Бояна Шарлопова.

Момчетата от “Екшън” говорят…

Girl On The Go: Лилия Дакова