Да държиш Оскара си в гардероба?

Късметлийците победители на вечерта на наградите прибират радостно Оскара си вкъщи… И после какво? Е, някои статуетки се озовават в гардероба.

Голямото притеснение преди наградите и вълнението, когато за първи път докоснат Оскара си са чувства, за които звездите мечтаят. Но след като теци моменти преминат, какво се случа със статуетките, които са получили?

Това не е обикновена декорация за вкъщи, със сигурност не искаш да я изгубиш или счупиш. Така че какво правиш с нея наистина?

Ето какво споделиха звездите по въпроса.

Оливия Колман – в леглото

Актрисата тъкмо грабна своята награда и всички бързаха да я питат какво смята да прави с нея сега. С типичния си забавен характер тя отговори, че ще я сложи между нея и съпруга й в леглото. Той още не знаел за този факт, но със сигурност нямало да има против.

Оливия Коулман и Рами Малек взеха Оскари

Ана Пакуин – в гардероба

Актрисата казва, че не обича вниманието, което всички му отделят, затова го е сложила до обувките си в гардероба. Там може да го вижда тя, но никой не го търси.

Кейт Уинслет – в тоалетната

Никой не очаква да намери там Оскара й, но пък всички го виждат. На Кейт бързо й омръзнало всеки да я пита къде е и може ли да се снима с него или да го разгледа. Затова тя просто го оставила в тоалетната – там всеки има възможност да го види и дори да се престори, че той го е получил.

Емоционалните моменти от Оскарите

Натали Портман – няма идея

От всички това е най-неочакваното – Натали Портман няма представа къде е нейният Оскар. Забравила е къде точно го е оставила, мисли, че може да е при мениджъра й.

Актрисата смята, че това е излишно почитане на материалното, което тя не оценя. Затова и не се впечатлява толкова от златната статуетка.

Звездите запазиха по-добрите си тоалети за след “Оскарите”

Popular