Емоционалните моменти от Оскарите

Оскарите бяха пълни с интересни, забавни, но и емоционални моменти. На тези сладки части от наградите почти се разплакахме.

Когато получиш приз и награда от такъв размер, няма как да не се разчувстваш. Ние го направихме в някои от по-специалните моменти и без да сме получили Оскар.

Лейди Гага не можа да сдържи сълзите си

Певицата, спечелила награда за песента си “Shallow”, не успя да прикрие емоциите си от радост. Разплака се на няколко пъти през вечерта от вълнение, но и кой може да я вини?
Но едновременно с това и щеше да ни разплаче и нас по време на изпълнението си на песента от филма.

Лейди Гага с един от най-големите диаманти в света

Майкъл Джордан се появи с майка си за дама

Звездата избра най-подходящия избор за неговия плюс един – самата му майка. Той изглеждаше много горд да я държи под ръка и дори се пошегува, че може да се наложи да я защитава от ухажори, защото изглежда толкова красива.

Махершала Али посвети наградата си на баба си

Той също избра да покаже любовта към семейството си, но този път като отдаде специални благодарности на баба си. Актьорът казва, че тя е била винаги човекът, който да го подкрепя и да му повтаря, че ще се справи.

 Най-запомнящите се моменти от Оскарите

Оливия Колман и нейната искрена реакция

Актрисата беше толкова учудена от наградата си, че това си пролича в речта й за приемането й. Искрената й реакция беше да се засмее на колко странно и неочаквано е това.

“Децата ме гледат сега. А може би не, ако така, браво. Но малко се надявам, че гледат. Това няма да се случи пак” беше толкова развълнувана, че думите й, макар и с малко смисъл, звучаха толкова мило и неподправено.

Най-добре облечените звезди на Оскарите

Popular